Üç haftalık aradan sonra tekrar liderliğe yükselen İnegölspor, dün oynanan 17. hafta mücadelesinde Menemen Belediyespor"un konuğu oldu. Rakiplerinin puan kaybettiği haftada liderliği sürdürme adına önemli bir avantaj ele geçiren İnegölspor, bu avantajı geri tepti.

Karşılaşmanın 30. dakikasında Raif"in kırmızı kart gördüğü pozisyonda topun Raif"in eline çarpması sonucu 4. hakemin uyarısı üzerine hakem penaltı noktasını gösterdi ve Raif"i de kırmızı kartla oyundan attı. Pozisyona yapılan itirazlarla İnegölspor Teknik Direktörü Taşkın Güngör"ün yardımcısı Ahmet Tamrak da hakem tarafından sahadan atıldı. Ancak Menemen bu penaltıyı değerlendiremedi. İlk yarı 0-0 beraberlikle sonuçlandı. İkinci yarıda İnegölspor 10 kişi kalmanın da etkisi ile daha kontrollü ve paslı bir oyun sergileyerek ilk yarıdaki gidişatı değiştirdi. Birçok pozisyona da giren İnegölspor, maalesef bu pozisyonları gole çeviremeyince, 86. dakikada gelişen Menemen atağında Çağrı topu İnegölspor ağlarına gönderdi. Maç İnegölspor"un 1-0 mağlubiyeti ile sonuçlandı.

Volkan Demirel: "İstifa etmek istedim, etmem de gerekiyordu ama olmadı" Volkan Demirel: "İstifa etmek istedim, etmem de gerekiyordu ama olmadı"

Maçtan Dakikalar

30. Dakika: Menemen atağında Çağrı"nın şutunda top Raif"in eline çarparak geri döndü, ofsayt pozisyonunda topa vuran Okan pozisyonu gole çevirse de, yan hakemin uyarısı üzerine hakem golü vermedi. Bu sırada 4. Hakemin uyarısıyla pozisyonun penaltı olduğuna karar veren hakem, Raif"e kırmızı kart göstererek oyundan attı. Hakem, kırmızı karta tepki gösteren İnegölspor yardımcı antrenörü Ahmet Tamrak"ı da oyundan attı. Pozisyonda hakemin verdiği penaltıyı Çağrı auta attı.

32. Dakika: Menemen Belediyespor atağında kaleyi karşıdan gören Çağrı, topa sert vurdu. Top az farkla auta çıktı.

35. Dakika: İnegölspor"un kazandığı frikikte topun başına Ekrem geçti. Ekrem"in direk kaleye vurdu sert şut, kalecide kaldı.

45. Dakika: Menemen atağında Okan"ın çaprazdan sert şutunu, kaleci Sofu son anda kornere çıkardı.

56. Dakika: Caner"e yapılan faul sonucu İnegölspor"un kazandığı frikikte, topun başına Oktay geçti. Oktay"ın sert vuruşunda top direkten döndü.

58. Dakika: İnegölspor atağında Mümin"in sol çaprazdan vurduğu sert şut, kalecinin son anda yaptığı müdahale ile oyuna geri döndü.

85. Dakika: Menemen atağında Ali Osman soldan getirdiği topu ceza alanı içerisinde arka direkte bulunan Çağrı"ya yerden gönderdi. Çağrı, müsait pozisyonda topu İnegölspor ağlarına göndererek takımını 1-0 öne geçirdi.