Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, "Kurala Uyan, Engeli Tanımayan" projesinin kapanış toplantısında konuşma yaptı. Başkan Işık, Biyonik Kulaklı İşitme Engelliler Derneği ve diğer sivil toplum kuruluşlarına verdikleri destekleri vurgulayarak, yaptıkları çalışmaların toplumun her kesimine dokunan önemli hizmetler olduğunu ifade etti.

Kurala uyan engel tanımaz projesi

Başkan Işık, belediyenin sadece yardım gözüyle değil, bir görev anlayışıyla hareket ettiğini belirtti. Belediyenin toplumun her kesimine hizmet etmeyi amaçladığını vurgulayan Işık, dernek ve diğer sivil toplum kuruluşlarının faaliyetlerini takdirle karşıladıklarını söyledi.

Kurala uyan engel tanımaz projesi

Biyonik Kulaklı İşitme Engelliler Derneği Başkanı Nimet Sarıkaya, projelere destek veren kamu kurumları, sivil toplum örgütleri ve sponsorlara teşekkür etti. Yapılan projelerle işitme engelli bireylere eğitim, istihdam ve biyonik kulak desteği sağlamayı amaçladıklarını belirten Sarıkaya, vatandaşları derneğin faaliyetlerine destek olmaya davet etti.

Boynuzlu Motosiklet İlgi Odağı Oldu Boynuzlu Motosiklet İlgi Odağı Oldu

Kurala uyan engel tanımaz projesi

Toplantı sonunda Kütahya Hava Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Hava Tuğgeneral Mustafa Baş ve Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, derneğe katkıda bulunanlara hediyeler takdim etti.

Editör: İHSAN KURAN