Astrolojiye göre Kova burcu çocukları, doğdukları andan itibaren dikkat çeker. Zeki ve anlayışlı yapıları, ailelerini heyecanlandırıyor.

Kova Burcu Çocuğu Özellikleri

Aşırı Zekaları ve Sevimli Yapıları

"Kova burcu çocukları, zekaları ve sevimlilikleriyle etraflarını aydınlatır. Onlarla vakit geçirmek eğlencelidir."

Kova burcu çocukları, aşırı zekaları ve sevimli yapılarıyla tanınırlar. Bu özellikleri sayesinde etraflarını aydınlatırlar. Bu çocuklar aşırı duygusal, naif ve anlayışlıdır.

Kiz Bebek Kiz Cocuk (6)

Anlayışlı ve Duygusal Yapıları

"Kova burcu çocukları, anlayışlı ve duygusal yapılarıyla çevrelerine pozitif bir enerji yayarlar."

Anlayışlı ve duygusal yapılarıyla çevrelerine pozitif bir enerji yayan Kova burcu çocukları, sürekli olarak öğretici ve ilham verici olabilirler.  Alışveriş zevki olan bu çocuklar, oyuncaklara diğer çocuklara nazaran daha çok bayılır. Bu çocuklar genel olarak orta boylu olur.

Bebek Bebe Cocuk (4)

Kova Burcu Çocuğu Nasıl Olur?

Zeka ve Odaklanma Yetenekleri

"Kova burcu çocukları, olaylara hızlıca odaklanabilir ve zekalarını sergilerler. Sürekli olarak yeni şeyler öğrenme arzusu içindedirler."

Kova burcu çocukları, olaylara hızlıca odaklanır ve zekalarını sergileyebilirler. Sürekli olarak yeni şeyler öğrenme arzusu içinde olmaları dikkat çekicidir. Oyuncakları, bilmeceleri ve soruları çok hızlı bir şekilde çözerler. Işıklı aydınlık ortamları daha çok severler.

Bebek Bebe Cocuk (2)

Ruh Hali ve İlgi Alanları

"Ruh halleri değişken olan Kova çocukları, farklı ilgi alanlarına sahiptirler ve bir şeyleri yapma duyguları gelişmiştir."

Kova çocukları, değişken ruh hallerine sahip olabilirler ve farklı ilgi alanlarına yönelebilirler. Üretme, yapma yetenekleri ise dikkat çekicidir.

Bebek Cocuk (1)

Kova Burcu Çocuğu Okul Hayatı

Sürekli Okumaya Düşkünlük

"Kova burcu çocukları, okumaya düşkündürler ve hayatları boyunca kitap okumayı sürdürürler."

Kova burcu çocukları, sürekli olarak okumaya düşkündürler ve bu tutkularını hayatları boyunca sürdürebilirler. 

Ezber yeteneği gelişmiş olan bu çocuklar edebiyata karşıda büyük ilgi duyarlar.  Yarışmalara, etkinliklere ve faaliyetlere katılmaya bayılırlar. Lider ruhlu yapıları vardır. 

filistin gazze cocukalr yapay zeka (2)

Geniş Yetenek Alanları

"Sözel ve matematiksel yetenekleriyle öne çıkan Kova çocukları, geniş bir ilgi alanına sahiptirler."

Sözel ve matematiksel yetenekleriyle öne çıkan Kova çocukları, geniş bir ilgi alanına sahip olabilirler ve farklı konularda başarılı olabilirler. Düzenli çalışan bu çocuklar, programlı ve planlıdır. Çok soru sorarlar. Sıkıntıya gelmezler.

14 Mayıs 2024 Günlük burç yorumları 14 Mayıs 2024 Günlük burç yorumları

Özellikle matematik, bilgisayar ve benzeri bölümlerde aşırı yeteneklidir. Bu çocuklar sanat ve bilime de çok ilgi duyabilir.

Bebek Cocuk (4)

Kova Burcu Çocuğuna Nasıl Davranılmalı?

Mantıklı ve Sevgi Dolu Yaklaşım

"Kova burcu çocuklarına mantıklı ve sevgi dolu bir yaklaşım sergilemek önemlidir. Onları anlamak ve desteklemek gerekmektedir."

Kova burcu çocuklarına mantıklı ve sevgi dolu bir yaklaşım sergilemek önemlidir. Onların duygusal ve zeki yapısını anlamak, onları daha iyi destekleyebilmek için gereklidir. Takdir edilmek, beğenilmek, aferin almak onları daha çok etkiler.

Bu çocuklar baskıdan hoşlanmaz. Aşırı kontrolcü anne baba olmayın.

Kova burcu bebekleri aniden sinirlenebilir.  Bazı durumlarda aşırı tepki verebilirler. Hemen kızıp cezalandırmayın.

 Bu çocukların tavırları kendine özgüdür, aynı olaya aynı tepki vermezler. Özellikle sevmedikleri şeyleri, net bir şekilde reddederler. Bu bebeklere herhangi bir şekilde zorla bir şeyler yaptıramazsınız. İnsanlardan ilgi duymayı beklerler. Çevresinde sürekli birilerini görmeyi isterler.

filistin gazze cocuklar katil israil (4)

Kova burcu çocuğu yemek yerken

Kova burcu çocukları aşırı zeki, hiperaktif ve meraklı çocuklardır. Bu çocuklar özellikle yemek sırasında konuşmaya, soru sormaya ve yemeğin nasıl olduğunu öğrenmeye çalışır. Aşırı teknoloji ve yenilik düşkünüdürler. 

Sofrada bile cep telefonu, tablet gibi yanlarında teknolojik aletler görmek isterler. Kova burcu çocukları, hızlı kilo almaz. Sürekli hareket ettiklerinden dolayı, kiloları hep sabit kalır. Hızlı yemek yemeyi severler, uzun süren yemekleri sevmezler. Yemek yerken onlarla sohbet edin.

Düşünülmüş Hediyeler

"Kova burcu çocukları, düşünülmüş ve özel hediyeleri beklerler. Kitaplar, zeka oyunları ve teknolojik ürünler onları mutlu edebilir."
Sürekli olarak resimli kitaplara, oyuncaklara ve maketlere karşı ilgi duyarlar.

Kova burcu çocukları, düşünülmüş ve özel hediyeleri beklerler. Zekaları gibi duygusal yönleri de çok gelişmiştir. Ona göre hediye alın. Onları mutlu edebilecek hediyeler arasında kitaplar, zeka oyunları ve teknolojik ürünler bulunabilir.

Editör: AYHAN BAYRAKTAR