Dün 3 Kasım'dı. AK Parti'nin iktidara gelişinin 17.yıldönümü. 17 yılda yapılan yapılmayan hizmetler, doğrular yanlışlar yazılır çizilir.

Ben genel politikaya girmeyeceğim ancak İnegöl'ün bu 17 yıllık zaman zarfı içerisinde AK Parti'ye verdikleri ile aldıklarını değerlendirmemiz gerektiğine inanıyorum.

En son Bursa'yı dahi İnegöl olmasa kaybedecek olan AK Parti, İnegöl'e son dönemde hiçbir şey vermeyerek borcunu ödüyor sanki.

Tabii vermek için istemek lazım. Kim isteyecek? Önce vekil, sonra Belediye Başkanı, İlçe Başkanı...

Şimdi sizlerle İnegöl'ün milletvekili olan Vildan Yılmaz Gürel'in İnegöl'e gelişindeki son 7-8 sosyal medya paylaşımını aktarayım.

1- Önceki dönem Ak Parti İnegöl İlçe Başkanımız Bülent Temelli'nin oğlunun cemiyetine katıldık.

2- Gündüzlü Köyünde taziye ziyaretindeydik. Gündüzlü Köyümüzün tatlı nineleri,teyzeleriyle,ürünlerini satan esnafıyla buluştuk. Köy kahvehanesinde sohbet ettik ihtiyar heyetiyle

3- Kaymakamımız,Belediye Başkanımız,İlçe Başkanımızla birlikte Hilmiye Köyümüzü ziyaret ettik.

4- Cumhuriyet Bayramı yürüyüşüne katıldık

5- İnegöl Belediyemiz tarafından İlk kez gerçekleştirilen Dağ Bisikleti Yarışı etkinliğinde dereceye giren sporculara ödüllerini İlçe Başkanımız ve Belediye Başkanımız ile takdim ettik.

6- Osmaniye Mahallemizde Belediye Başkanımız Alper Taban ile birlikte ...'nin açılışını gerçekleştirdik.

7- Belediye Başkanımız Alper Taban ile birlikte İnegöl Voleybol Gençlik Spor takımımızı ziyaret ettik.

8- İnegöl Belediye Başkanımız Alper Taban ile kadın girişimcilerimizden .... Hanımın butiğini ziyaret ettik.

Çok güzel. Bir milletvekilinin ilçe halkının cemiyetinde, açılışında, taziyesinde olması güzel. Ancak bunu milletvekili olmasanız da yaparsınız.

Mesele İnegöl'ün sorunlarına dair ziyaretleriniz var mı? Basınla birlikte sorunun olduğu yere gidip bilgi veriyor musunuz?

Vildan Hanım! Hocaköy İçme Suyu Barajı'na basın mensuplarıyla gidip son durumu neden anlatmıyorsunuz? Baraj bir duruyor, bir başlıyor. Bunun muhatabı sizsiniz.

Vidan Hanım! Valilik kömür yasağı ve doğalgaz kullanımı ile ilgili karar aldı. Bu konuda evlerde ve sanayide bu dönüşüm nasıl yapılacak? Bu konuda ilçe halkını bilgilendirecek bir çalışma neden yapmıyorsunuz?

Vildan Hanım! İnegöl mobilyacısı dilenmekten bıktık diyor. Fuar alanı ile ilgili artık devlet adım atsın diyor. Bu konuda hükümet kaynakları, Büyükşehir, İnegöl Belediyesi, İTSO, OSB'lerin de kaynaklarının bir araya getirilerek fuar alanı çalışması hakkında neden bir çalışma başlatmıyorsunuz?

Vildan Hanım! Yenişehir yolu Hüseyin Şahin'in milletvekilliği döneminde bitirilecekti. Hala devam ediyor. Biteceği de yok. Bu konuda neden basını Yenişehir Yoluna götürüp o konuda bilgi vermiyorsunuz?

Vildan Hanım! Mesudiye Kavşağı ve Avarlar Kavşağı'nda çalışmalar tam anlamıyla bitmedi. Yeni yeni sorunlar çıkıyor. Bu kavşaklarda ne tür sorunlar var ve bunlar ne zaman tam anlamıyla bitecek? Bu konuda söyleyecekleriniz var mı?

Şu an için en temel 5 meseleyi yazdım. Yazılacak belki onlarca konu var. Sorun, sıkıntı var da bunlar milletvekilimizin ajandasında yok. Üniversite mevzuunu da buna ekleyin mesela.

Vekilimizin ajandasında kimin düğününe katılsak, kimin açılışına gitsek, hangi köyü ziyaret etsek var.

Artık İnegöl'ün sorunlarını ajandanıza yazsanız Vildan Hanım... İnegöl bunun için sizi Ankara'da gönderdi de...