Geçtiğimiz hafta Ordu ilinde gencecik bir kıza kıyan katilin ifadeleri kan donduracak cinsten. Sürekli sürekli birini öldürme isteğinden bahseden bu suç makinesini bu evreye getiren elbette degisik psikolojik patolojik sonuçlar olsa da böyle bir ruh halinin varlığı ve aramızda dolaşması insanı ister istemez ürkütüyor.

Fakat bu ruh hali çok yabancı olduğumuz bir ruh hali de değil.
Son 25 yılda 2.5 mılyon müslümanı katleden ve katledilmesine sebebiyet veren ruh hali tam olarak genç kardeşimizin katili ile aynı ruh halidir.
Üstelik zulme uğrayanların sadece müslümanlar olmadığı gerçeği ile yüzleşirsek bu ruh halinin ne denli yaygın ve kabul görmüş olduğunu görebiliriz.

Milyonlarca insanın kanına giren Stalin şöyle diyor ;" Yüz bin kişinin ölümü dramatik bir mılyon kişinin ölümü ise ıstatistiktir."

1991 de 1995 e kadar süre gelen Bosna savaşında Saraybosna da yaşayan bir Boşnak olsaydık insan canına zerre önem vermeyen Sırp keskin nişancı hayvanların sıradan bir hedefi olabilirdik.

Irak 'ta Afganistan da yaşasaydık bilgisayar oyunu oynar gibi bomba atan , sivil katleden Amerikan üniformalı teröristlerin gözünde alelade bir hedef olabilirdik.

Hangi Filistinlinin canının Siyonistler gözünde hürmeti var !?

Çin yayılmacılığına kurban edilen Doğu Türkistanlı mazlumlara zulmeden ve sessiz kalanlar da tıpkı sokak sokak dolaşıp öldürecek insan aradığını söyleyen serseriden farksızdır.

Suriye aynı şekilde! "Efendim Büyük Ortadoğu projesiyle Iran yalnız bırakılıyor. Esed coluk çocuk katledebilir ama büyük oyuna gelmemek için bunları görmezden gelmeliyiz." Söylemi Anti siyonist olduğunu söyleyen abdestli siyonistlerin ağzının sakızı değil mi ?

Suudi Amerikan burjuvazisinin ölüme terkettiği Yemen halkı için ne demeli !?

Bu zulme imza atanlarda , çeşitli siyasi analiz , ümmetin maslahatı , Vahdet, Reel politik falan diye buna göz yumup destekleyenler de kız kardeşimiz Ceren in katilinden farksızdır.

Aralarında tek fark ! Ceren in katili tabela takmamış bir şeytandı. Bir ruh hastası psikopattı. Suçunu örtebileceği bir tabelası yoktu ! Fakat bu şeytanların tabelası vardı.

"MEZHEP , DİN (SAPKIN DIN ANLAYISI TABI),DEVLET, ÖZGÜR DÜNYA, KRAL YA DA KRALİÇE , TERÖRİZMLE SAVAŞ, INSAN HAKLARI , NATO , ŞANGHAY , BİRLEŞMİŞ MİLLETLER AKLINIZA NE GELİRSE !


Ceren'in katilini savunursanız sizi tükürükten boğarlar, insan içine çıkamazsınız (savunan varsa da insanım diye çıkmasın zaten de) ama kurumsallaşma ve illegalite maskesiyle katliam yapan bir anlayışı savunursanız bir siyaset bilimci , analist , stratejist hatta aydın ya da fikir adamı unvanıyla degil sokaklarda konferans salonlarında dahi cirit atıp , saygınlık görebilirsiniz!

Şeytan tabela takınca böyle oluyor işte!

Selam sevgi ve muhabbetle..