Adı Yusuf İzzet... Soruyor hocasına... Hocam ben Osmanlı'yı yaşamak, Osmanlı'yı solumak, bir Osmanlı olmak istiyorum acaba bunu nasıl başarırım diye...

Evlatların Evladı... Yusufların Yusuf'u nesillerimiz, gençlerimiz, akan en duru ve berrak nehirlerimiz...

Osmanlı'nın tarih sahnesine çıkışı Osman Gazi'nin Kuranı Kerim asılı bir odada ayağını uzatıp yatmaya haya ederim deyip, Kuran'ı öpüp alnına koyup 6 sayfa, 2 satır 2 kelime okuyorken uykuya dalıp rüyasında Şehy Edebali'nin göğsünden çıkan nurun kendi göğsüne girmesi ve o Nurdan kökleri dalı ve budağı evrene yayılan bir çınarın cihanı kaplamasıyla başlar.

Ve göklerden Osman Gazi'ye yankılanan nida; "Sen ki bizim kitabımıza hürmet ettin ayağını uzatıp da yatmadın onu yaşar kılmaya uykulara yatmayıp okudun biz de senin soyunu ve neslini kutlu kıldık. Değil sen senin kullandığın eşyalar bile sonsuza dek kıymetle sandıklarda saklanacak."

Ve Şeyh Edebali kızını Osman Gazi'ye verir. Osmanlı çınarı Kuran'la ölümsüz yaşar. Yusuf İzzet Osmanlı torunu Yusuf olsun yeter.

FATİHAN TORUNU FATİHAN OLMAK


Fatih atamız buyurmuşlar ki: "Benim sınırlarımın ulaştığı yere onların hayalleri dahi ulaşamaz."

Fatih atamıza sınırları sonsuz kılan Allah ve peygamberimiz aşkı aynı zamanda Kuran yasası şeriata bağlılığı ve sadakatidir.

Yine Fatih atamız, "Savaş herkesle barış sadece onuru olan insanlarla yapılır." buyurmuşlar.

Küffar ve hain, namert ve soysuz olan her koldan fıtratının gereğini yapsa da savaşta galip gelen daima La galibe illallah olan Allah ve Allah hakkını gözeten ve onuruyla soluk almasını bilen Fatihan torunu olmaya, müslüman kimliğini sadece kimlik üzerinde değil anasına, bacısına, kızına ve nisalarına hürmet ve saygı beslemesini bilen ve tüm savaşların asıl sebebinin ezanı ve nisaları korumak adına yapıldığını unutmayan, Mert yürekli Muhammedlerin yurdudur Anadolu toprağı.

Ve ilahi hakikat şudur ki bu topraklar ezelden ebede daima hain ve namertlere mezar; Muhammed yürekli Mehmetçiklere ve Fatihanlara sancaklarda ay yıldızlı Hilaller dalgalandıran iftihar olmaya devam edecektir.

Allah tuzakları başa geçirendr