17 Ağustos Depreminin yıl dönümünde İnsan başlıklı bir yazı yazmıştım. Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy'un dediği gibi 'Allah bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın.' sözüne nispet edercesine, 'Allah bu millete bir daha 17 Ağustoslar göstermesin.' Diye içimden dualarımı etmiştim. Gün oluyor, kervan yürüyor ve olacak yine oluyor. Önce Akhisar Depremi oldu. Bu depremin analizleri, değerlendirmeleri bitmemişti ki Elazığ Depremini bu necip millet yaşamak zorunda kaldı. Sonra da goygoycular ortalığa çıktı ileri geri konuşmaya başladı. İnsanlar konuşabilir, düşüncelerini açıklayabilir ama hiçbir kimse birilerini rencide etmek için goygoyculuk yapamaz. Tabi internetten takip ettiğim kadarıyla öyle iğrenç düşünceli insancıklar var ki, bütün varlığını borçlu olduğu bu millete söz söylemeye çalışıyor. Eh be adam ya da kadın, yediğin, içtiğin, gezdiğin, doyduğun her şeyi ile bu millete borçlu oluğunu nasıl unutursun. Seni sen yapan kim? Şimdi bu goygoycuların söylemlerine hep birlikte göz atmamız gerektiğini düşünüyorum. Bundan sonra milletimiz bu örümcek zihniyetli insanların pirim yapmasına müsaade etmemeli.

"Hop güncelleme 6.5... Biliyorsunuz bir dereceden sonra o ilde vergi filan depremden dolayı muafiyet alıyor"

Bu kadar art niyetli ve inanların duygularıyla oynanan bir söylem olabilir mi? Bu sözü söylemenin zamanı mı? Tabi tuzun kuru hanımefendi, soğuk kış günlerinde dışarıda depremin eziyetini çeken bilir. Ha siz zaten bu zaman kadar elinizi soğuktan sıcağa vurmadınız, dışarda yaşamanın ne olduğunu bilmenizi beklememiz de anlamsız olurdu.

Başka bir goygoycu da öyle laflar söylüyor ki, onun ki zaten yenilir, yutulur cinsten değil. "Elazığ Tr'nin en bağnaz, en cahil, en paranoyak, cinsel saplantılı, maddi ve manevi tecavüz kültürü gelişkin kentidir. Gasp edilmiş emlak üzerine kuruludur, inkar edilmiş kimliklerden örülü bir hapishanedir. İdolü Mehmet Ağar'dır. Çocuklara yazık tabii, onlar suçsuz." dedi.

Tepkiler üzerine saçmalıklarına devam eden sözde insancık 'Gelen tepkilerden net olarak anlaşılıyor ki Elazığlıların ve onları savunanların yeryüzünden topluca silinmesi -Elazığlıların kendileri dahi - tüm insanlık için hayırlı olacaktır.

Yorum yazan 1500 kişi Elazığ ortalamasını temsil ediyorsa, demek ki %99,7'si

a) Bağnaz,

b) Düzgün cümle kuramayacak kadar cahil,

c) Paranoyak,

d) Irkçı,

e) Akılları fikirleri tecavüzle meşgul kişilerdir. Kalan binde üçten özür dileyerek soralım, yaşasınlar mı sizce?' dedi.

Bu adam, bu cesareti nerden, hangi güçten alıyor. Kendisini ucuz kahraman yapmaya çalışan bir zavallı. Böyle birisi tutuklansa adam sanacaklar ve adam sanıldığı içinde Türkiye Cumhuriyetinde düşünce özgürlüğü yok diye yaygara koparacaklar.

Bu adam;

  1. Örümcek kafalı
  2. Ne söylediğini anlamayacak kadar, ırkçı
  3. Tam bir şizofren,
  4. İçinde hazmedemeyeceği bir şeyler kalmış, onu hazmetmeye çalışıyor,
  5. Fikri ne ise zikri de o, aklını takmış tecavüze

Yeniden, yine güzel, aydınlık yarınlara kavuşmak dileğimle.