Kolay unutuyoruz. Veya,aynı taktiklerle yeniden oyun kurmak isteyenler unutturuyorlar.Unutturamazlarsa, sulandırıyorlar yada yaşanılanları üç beş kavramla maskeliyorlar. Unutmamalıyız, unutursak tarih tekerrür edecektir. Oysaki tarih,sadece ahmaklar için tekerrür eder! O zaman geçmişi unutmayalımki geleceğimiz aydınlık olsun.

Hatırlayalım:1071 Malazgirt Zaferi ile Anadolu'ya girmemizden sonra, tüm Avrupalılar birleşip, yaklaşık 200 yıl süren Haçlı Seferleri ile,Türkler'i Anadolu'dan atmaya çalıştılar. Hatırlayalım: Bu Avrupalılar'ın birleşerek üzerimize saldırmaları Osmanlı devrinde de devam etti. Niğbolu, Kosova, Varna, Çanakkale,vb.

Hatırlayalım:Bir önceki devletimiz olan Osmanlı'yı parçalayan da Batılı devletler ve onların içerdeki işbirlikçileriydi. Hatırlayalım: Daha 100 yıl önce,1918-1922 arasında,elimizde kalan son toprağı almak için,Anadolu'nun her tarafını işgal edenler de batılılardı.Ve onlara destek olan mandacılar vardı,yani yerli işbirlikçiler.

Hatırlayalım: Cumhuriyet tarihimizde başarılı 4 DARBE'nin arkasında da batılı devletler ve içerdeki işbirlikçileri vardı.15 Temmuz'da FETÖ'nün darbe-işgal girişiminin arkasında da bunlar vardı. FETÖ sadece içerdeki hain-kukla idi. Rezilliğe bakınki, milletin başına bomba yağdıran FETÖ haşhaşilerine tek laf etmeyen batılılar, demokrasi, adil yargılama dersi vermeye kalkıp FETÖ hainlerini korumuşlardı, hala koruyorlar. Darbecilerin yüzündeki yaraları gören ama 250 şehidi görmeyen bir ikiyüzlülük yaşamıştık.Unutma...

Hatırlayalım:7 Şubat 2012'de durdurulan MİT araçları olayında FETÖ, tabiiki, batının isteğiyle harekete geçmişti. Amaç,Türkiye'yi teröre yardım eden ülke olarak göstermekti.Bunu yayınlayan gazeteci ülkeden kaçtı,batılı ağababalarına sığındı.Basın özgürlüğü kılıfı uyduruldu bu ihanete.Yersen....

Hatırlayalım: Ömründe ağaç dikmemiş olanlar,güya ağaç bahanesiyle Gezi İsyanı'nı çıkarmışlar,56 şehrimizi yakıp yıkmışlardı.Kılıf bu kez çevrecilikti, özgürlüktü. Hala buna 'barışçıl eylemdi onlar" diyenler var. Ne demiştik; yapılanları ya unuttururlar ya sulandırırlar yada üç beş kavramın arkasına saklanırlar demiştik. Yakıp yıkmaya barışçıl eylem dersek,barışçıl olmayan eylem nasıl birşeydir,söyleyinde bilelim. Yakıp yıkmanın neresi demokratik yada barışçıldır, yakma özgürlüğü diye bir özgürlük çeşidimi var, dalgamı geçiyorsunuz?

Unutmayalım: Doğudaki 14 ilimizi vatandan koparmak için, sözde özyönetim ilan edip, şehirlerde ÇUKUR açtı PKK. O çukur isyanında biz 800'den fazla şehit verdik. O olaylarda PKK'yı değil, operasyon yaptı diye devletimizi eleştiren terörseviciler vardı, unutmayalım ! Daha 6 sene önceden bahsediyoruz, nasıl unuturuz.Bu ihaneti yapanları ve savunanları nasıl unuturuz?40 Bin insanımızın katillerini,o katil sürüsüne silah veren ülkeleri,o katil sürüsüne Irak'ın ve Suriye'nin kuzeyinde TERÖR DEVLETİ kurdurmak isteyenleri nasıl unuturuz.

Kobani'yi bahane edip, halkı sokağa çağırıp, isyan çıkartmaya çalışanları, 50'ye yakın vatandaşımızın ölümüne neden olan, şimdi hapiste bulunan o PKKseverin yaptığını nasıl unuturuz? O kişiyi hapisten çıkarmaya çalışanları, demokrasi maskesiyle hainleri koruyan batılıları ve içerdeki işbirlikçileri nasıl görmezden gelelim? 6 Ocak'taki kongre baskınını teşvik ettiği gerekçesiyle, eski ABD başkanı azille yargılanıyor. Bizde ise birileri, halkı sokağa çağıranı hapisten kurtarmaya çalışıyor. Hale bak, utanmadan demokrasiyi maske yapıyorlar. Terörü serbest bırakan demokrasiyi nerenizden uyduruyorsunuz! Terörün, isyanın, hainliğin, insan öldürmenin demokrasiyle ne alakası var, kerizmi var karşınızda yada siz kafayımı yediniz?

Kurban eti dağıtırken PKK'lıların paramparça ettiği Yasin'i,15 yaşındaki Eren'i, Aybüke öğretmeni, Ömer Halis'i yok sayıp onların katillerini, PKKlısını, FETÖcüsünü hapisten çıkarmaya çalışmanın mantığı nedir? O hainler hapiste olmayacaksa kim hapishanede olsun? Şehitlerimizin yakınları ve gazilerimizmi? Aklınız başınızdamı sizin? Biz bu topraklarda rahat yaşayalım diye Malazgirt'ten, Çanakke'ye, Sakarya'dan Afrin'e,15 Temmuz'dan terörle mücadeleye kadar nice nice şehitler verdik. Bu vatan evlatlarının kanına giren; PKK'sından FETÖ'süne, DEAŞ'ından DHKP-C'sine kadar tüm teröristleri, o teröristleri destekleyen batılı ülkeleri ve o hainlere destek olanları,ülkede anarşi çıkarmak isteyenleri gördük, görüyoruz. Boşuna bazı cicili bicili kavramların arkasına saklanmayın.

Hainlik, işbirlikçilik, terör, katillik gibi pislikleri hiçbir kavram örtemez. Unutmayalım; haçlıya ve siyoniste hizmet eden teröristleri, işbirlikçileri, haşhaşileri, katilleri ve hainleri. Unutmayalım ki, evlatlarımızı tekrar katledemesinler. Unutmayalım ki, aynı tuzaklarla karşımıza çıkamasınlar.