Bu milletin kaderidir;karşısına düşman olarak çıkanlar , silah çekenler başarılı olamayınca 'mağdurum' ayağına yatarlar.15 Temmuz öncesi herkese posta koyan,milletin başına bomba yağdıran FETÖcüler, 15 Temmuz sonrası mağdur ayağına yattılar.Aynı şekilde Ermeniler de; Osmanlı yönetiminde 400-500 sene rahatça yaşadılar, sonra Batılı devletlerin gazına gelip Osmanlı'ya isyan ettiler, çeteler kurup sivil Türkler'i katlettiler, Osmanlı bu nankörleri savaş(1.Dünya Savaşı) bitene kadar, savaş dışı bölgelere zorunlu göçe (TEHCİR) tabi tutunca(1915), Doğu topraklarımızı alıp Büyük Ermenistan'ı kuramayınca başladılar 'mağdurum' ayağına yatmaya.

Her yıl 24 Nisan'da, bulundukları her yerde 'Türkler bize soykırım yaptı diye' gancık gibi ağlıyorlar,tıpkı FETÖ haşhaşilerinin dünyanın her yerinde yaptığı gibi.Batılı devletler ise Türk'e olan kinlerinden dolayı, Türk'ün aleyhine kim ne derse hemen sahiplenirler.Nasıl ki FETÖ'nün kaçakları, PKK'nın eşkiyaları ABD'de, İngiltere'de, Almanya'da el üstünde tutuluyorlar, aynı şekilde Ermenileri de el üstünde tutuyorlar.

Fransa'dan Arjantin'e kadar 50' den fazla devletin meclisi; 'Türkler, 1915'lerde Ermenilere soykırım yapmıştır' diye karar alıyorlar.Ulan siz tarihçimisiniz?Maksat Türkiye'yi bu meseleyle sıkıştırmak. Bunca yıllık Türk tarihinde yek bir soykırım göremezsiniz ama batılılatın tüm tarihlerinin soykırımlarla dolu olduğunu; Kızıderililer'den, Afrikalılar'dan, Bosna'dan, Cezayir'den, Uganda'dan....gayet iyi biliriz.

Sözde insan hakları maskesiyle;Ermeni'ye, FETÖ'ye, PKK'ya kucak açan batılılar, 1915 sürecinde Ermenilet'in katlettiği yaklaşık 500 Bin Türk'ten hiç bahsetmezler.Çünkü batılılar için insan ,onlara hizmet edenlerdir.Savaş şartlarında karşılıklı çatışmalarda, Rus ordusunun ve Fransız ordusunun içinde (Üstelik gönüllü)bize karşı savaşırken Ermeniler de ölmüştür.Tehcir sırasındaki ulaşım, sağlık imkanlarının o dönemdeki savaş şartlarında yeterli olmamadı nedeniyle de Ermeniler ölmüştür. Yani savaştayız ve her milletten milyonlarca insan ölmüştür.Buna kalkıp soykırım demek saçmalamaktır.

Üstelik 1, 5milyon Ermeni öldürüldü diyorlar. O sıralar Osmanlı vatandaşı Ermeniler'in nüfusu o kadar yok, belgeleriyle sabit.Üstelik Ermeniler'i yok etmek istesek neden 500 yıl bekleyelimki; daha önce yapardık.Tüm bunları araştırmak için ORTAK TARİH KOMİSYONU önerisi yapılmıştı Ermeniler'e.Hadi sizin ve bizim tarihçilerimiz araştırsınlar konuyu denmişti,GERÇEK ORTAYA ÇIKSIN denmişti ama kabul etmediler.Çünkü bilyorlar ki belgeler incelenirse gerçekler ortaya çıkar.

Peki ne istiyorlar, 105 senedir derseniz;önce ölen her Ermeni için tazminat, ardındanda TOPRAK talep etmek için 1915 olaylarını soykırım olarak kabul ettirmek istiyorlar dünyaya ve bize.Batılılar ne istiyorlar derseniz? Batılılar'ın umrunda mı Ermeni ölmüş, Türk ölmüş, Kürt ölmüş, Arap ölmüş,Boşnak ölmüş, Avustralya'lı ölmüş.Onların tek derdi Türk düşmanlığı yapmak.

Batıya yalakalık olsun diye bazen içimizden de çıkıyor, soykırım falan diye sayıklayanlar, onlarında farkındayız.O tip BATIKAFALILAR, MANDACILAR her olayda batılıların yanında TÜRKİYE'nin karşısında yer alırlar zaten.O nedenle onların da, Batılılar'ın da, Ermeninin de, Ermeni FETOŞ 'un da, PKK'nın da ne dediği umrumda değil şahsen.İT ÜRÜR KERVAN YÜRÜR diyorum.Bir de şunu diyorum:Ya zamanında Türk'ün karşısına, meydan okuyarak çıkmayın, yada Osmanlı tokatını yiyince ağlamayın, mağdur edebiyatı yapmayın.Yani; ya KAŞINMAYIN, ya da kaşıdık diye AĞLAMAYIN.

Biz savaşta dahi;kadınlara, çocuklara, yaşlılara, engellilere dokunmamışız, dokunmayız.En son yaptığımız Fırat Kalkanı, Zeytin Dalı harekatlarına bakın, çok eski tarihleri bilmeyecek kadar cahilseniz.Cahilseniz, bilmiyorsanız susun.Ne harika bir sözdür:BİLİYORSAN KONUŞ FAYDALANSINLAR, BİLMİYORSAN SUS DA ADAM SANSINLAR.

Son bir not;Tehcir Kanunu nedeniyle göç edecek olan yaklaşık 20 Bin Ermeni aile, yolda sıkıntı çekmesinler diye, en değerlilerini yani çocuklarını kime EMANET etmiştir:Tabiiki komşusu olan TÜRKLER'e.Biz savaşta düşmanının bile en değerli varlıklarını emaney edebildiği GÜVENİLR TÜRK'ÜZ.Zira bizim bu peygambetimiz de 'El-Emin'dir.Batılıların, içimizdeki Batıkafalılar, 'ın, Hain FETÖ'nün, zalim ve bebek katili PKK'nın da anlayabileceği bir şey değildirbu, İNSANLIKTIR ÇÜNKÜ.

Evde kalalım OKUyalım:Türk'e kurulan tuzaklara karşı bilgili olalım,Ümmet-i Muhammed'i daha çok parçalamak isteyenlere karşı birlik olalım.

Mehmet Arif SELİM