Bir düşünelim; neden tarihimiz boyunca milyonlarca insan şehit oldu, devletlerimiz için. Peki neden devlet sahibi olmak önemlidir, milli kimliğinle yaşamayı garanti altına almak için, değerlerini özgürce yaşamak için. Korku şudur yani: Eğer başka devletlerin egemenliğine girersen milli kimliğini kaybedersin.

Peki; uğruna öldüğümüz milli değerlerimizi bir kenara atacaktıysak, batılı gibi yaşayacaktıysak niye bu bedelleri ödedikki? Çağdaşlık kavramı dinimiz, batılılık milli kimliğimiz olsun diye mi?

Batılıların dini, siyasi, kültürel anlayışı eşcinselliği normal görüyor diye, bizde normal görmek zorunda mıyız mesela?

Dinimizin lanetlediği, kültürümüzün reddettiği böyle bir sapkınlığın gözümüze sokulması, dinimize ve kültürümüze bir meydan okuma değil midir? Bu sapkınlığı çağdaşlık kılıfıyla, özgürlük yaygarasıyla normal mi kabul edelim?

Kimsenin evinde ne yaptığını gözetlediğimiz yada araştırdığımız yok, istediği haltı yiyebilirler özel hayatlarında. Ancak bu milletin dinine, kültürüne, aile yapısına meydan okurcasına, sokaklarda, medyada bu sapkınlıkları bu kadar gündeme getirmenin amacı nedir?

Yarın birileride çıkıp, çağdaşlık ve özgürlük kavramlarının arkasına saklanıp, sokaklarda uyuşturucu kullandığını ilan edip reklamını yaparsa bunuda mı kabulleneceğiz?

Bozulma bir anda ilmaz demiştik, "aman ne olacakki" diye başlar demiştik.Bugün normalleştirdiğiniz herşey, yarın tüm yanlışlıkları normalleştirmeye yol açar.

Gelecekte birileri de çıkıp "hırsızlık da normal kabul edilsin, ben öyle istiyorum özgürlüğümü kısıtlamayın" derse çağdaşlık mı diyip kabulleneceğiz?

Başka bir gün çıkıp birileri"ben terörist olmak istiyorum" derse ve "benim bedenim bu, kimene dağlarda yaşamak istiyorum" derse ona da saygımı duyacağız?

Özgürlük her canının her istediğini yapmak mıdır? Özgürlük yada çağdaşlık geçen hafta birilerinin yaptığı gibi,sokak ortasında seks yapmak yada çıplak gezmek midir? Bu işleri organize edenlerin, bizi "özgürlük" bahanesiyle enayi yerine koymasına ses çıkarmayalım mı?

İçinde yaşadığı toplumun değerlerine ve haklarına saygı duymamanın, hatta inadına savaş açmanın özgürlükle ne alakası vardır, özgürlük ve hak denen şey sadece sapıkların veya kötülerin tekelinde midir?

Toplumu kökünden sarsacak, aile kurumunu yok edecek, dini ve milli kimliği tahrip edecek şeyleri çağdaşlık kılıfıyla normalleştirmenin kime ne faydası olacak? Çocuklarımıza böyle bir geleceği ve böyle sapkınlıkları mı layık görüyoruz?

Bu yazımı okuyan siz değerli okuyucular şahit olun: Benim çağdaşlık diye bir dinim, batı diye bir ilahım, medya diye bir peygamberim yok.

Lailahe (Tüm ilahları reddediyorum)

illallah (Allah'tan başka.) Muhammederrasulullah.

"Bir yanlış görünce elinizle düzeltin..." diyen peygamberim Hz.Muhammed'i dinliyorum, medyada ne yazıldığını umursamıyorum.

"Edep yaHu" diyen atalarımı, tarihimi ve kültürümü seviyorum. Gocunmuyor ve eziklik duymuyorum.

MEHMET ARİF SELİM