Biliyorum İnegölspor yönetimi ve Onursal Başkan Alinur Aktaş, şimdiden 1.lig laflarının ortalıkta dolanmasından rahatsızlar. Ama biz de gördüklerimizi yazmak zorundayız. Maç sonrası yapılan yorumlardaki gibi İnegölspor sezonun en iyi futbolunu falan oynamadı ama iyi mücadele etti, istedi ve kazandı. Futbol olarak daha iyi maçları hatırladığım için bu ifadeyi kullanıyorum.

Bir kere İnegölspor savunması yediği 2 gole rağmen inanılmaz dikkatli, bir o kadar da hırslıydı. Kemal?in kritik müdahalelerinin ardından ?Kaptan eski günlerine dönmeye başladı? cümleleri döküldü ağızlardan. Alişan için diyecek bir şey yok. Her geçen hafta üstüne koyup oynuyor. Daha fazla çalışıp Türk futbolunun en ciddi sıkıntısı sol bek için üst liglerde aranan isim olabilir. Orta alanda Oğuz en vasat maçında dahi takımına 3 puanı getirecek o önemli golü kaydetti. Oyuncuların iyi ve kötü oynadıkları zamanlarda olacak tabii. İlhan Depe için de eski günlerine nispeten durgundu diyebilirim. Ama o durgunlukta kazandırdığı penaltıyı da es geçmeyelim. Raif, hem hücumda hem de takım savunması adına önce baskıyla rakip savunmayı çok yıprattı. Galibiyette önemli bir rol oynadı.

Fakat hepsinin ötesinde benim parantez açmak istediği oyuncu Berkay. Sanırım beklentilerim yüksek olduğu için onun performansını hep eleştirdim. Ama dün takımı bir maestro gibi yönetip, savunma arkasına attığı öldürücü paslarla galibiyette büyük pay sahibiydi. Orta alanda daha verimli olduğunu gösterdi. Duran toplarda geçmiş maçlara göre daha etkili ortalar yaptı. Tebrikler Berkay. Umarım hep böyle devam edersin. Ayrıca oyunda ikinci yarı giren Çağdaş?ın da kumaşı iyi. Forma şansı buldukça daha iyi olur.

İnegölspor, Körfez FK karşısında aldığı galibiyetle 1.ligi ne kadar istediğini bir kere daha ortaya koydu. Bu mücadele, istek ve arzu bize 1.ligi getirir. Of deplasmanından da 3 puanla dönersek yolumuz çok açık. Şimdiden başarılar diliyorum Bordo Beyazlılara?