Geçen hafta yaşanan İzmir depremi hepimizi derinden üzdü. 100 küsur kişi hayatını kaybederken yüzlerce yaralı insan enkazdan çıkarıldı. Günlerce süren ve bir çok arama kurtarma ekibinin katıldığı arama kurtarma çalışması yapıldı.

İHH'dan, UMKE'ye, AFAD'tan, İstanbul, İzmir, Bursa, Manisa Büyükşehir kurtarma ekiplerine kadar bir çok ekip bu iyilik hareketine katıldı. Kah üzücü, kah sevindirici haberlerle hop oturup hop kalktık.

Kiminin cansız bedenine ulaşılırken kimininde sağ salim çıkarıldığına şahit olduk. Geçen gün, 91 saatin ardından bir kız çocuğu, artık hepimizin adına aşina olduğumuz o şirin, tatlı Ayda sağ salim çıkarıldı.

Şirin Ayda'nın sağ salim o kadar saat enkaz altında kalabilmesi hepimizi duygulandırdı elbette. E tabi bu çalışmalara katılan bir kaç müslüman duygulanınca Allah-u Ekber nidası ile ortalığı inletiverdi.

Şimdi bunlar Allah-u Ekber dedi diye bazı kendini bilmezler sosyal medyada ortalığı velveleye verdiler. Yok neymiş "bir an IŞİD var sandım", yok "kafa mı kesiyorsunuz" yok "reklam mı yapıyorsunuz?" vs. vs.

Bunlar hangi ülkede yaşıyorlar gerçekten anlamakta zoruluk çekiyorum. Eğer ki bizim ülkemizde yaşıyorlarsa bizden olmadıkları kesin. Bizim coğrafyanın, bizim toprakların insanı olmadıkları kesin.

Tekbir bin küsur yıldır bizimdir.. IŞİD'i kurup piyasaya salan CIA-MOSSAD gibi istihbarat örgütlerinin değil...

Hiç akletmiyorlar mı ki IŞİD kestiği her kellede Hollywood tarzı çekim teknikleriyle bu rezilliği piyasaya sunuyor... Hangi kerameti kendinden menkul örgüt bu şekilde PR yapıyor?

Hiç anlamıyorlar mı ki IŞİD, CIA-MOSSAD tezgahında kurgulanıp İslamafobi'ye hizmet etsin, müslümanların aleyhine kirli propagandalarında kullanılsın diye kurulmuştur..

Bu kadar bariz olan bir şeyi inatla İslam ve Müslümanların aleyhine kullanan cahil cühela takımına ne demeli..?

Her gün 5 vakit ezanda toplamda 30 kez, farz namaz öncesi kamet getirirkende 30 kez, etti 60. Namazın içinde, günde 40 rekatta da 200 kez, etti 260.. Her gün 260 kez ALLAH-U EKBER diyorken şimdi biz bunu bırakıp CIA-MOSSAD ortak yapımı bir örgütün diline mi terk edeceğiz...?

Kim rahatsız oluyorsa gitsin gavur memleketlerinde yaşasın. Burası bin yıllardır islam beldesidir. Tekbir de bin küsur yıldır bizim şiarımızdır.

Yüce Allah buyuruyor ki, "Ne zaman Allah, eşi ortağı olmayan bir tek ilah olarak anılsa, ahirete inanmayanların yürekleri nefretle kabarır fakat Allah'tan başka (kulluk ettikleri ve yardımına sığındıkları putları veya putlaştırılmış efendileri, önderleri ve diğer sözde ilah) ları anıldığı zaman, hemen yüzleri güler, neşelenirler. " (Kur'an Meali: Zümer 45)

Ve yine gönülden, aşk ile, bir daha ALLAH-U EKBER !!!