1 - Amerika kıtasının keşfedildiği süreçte 70 milyon Kızılderili kendi topraklarında katledildi. ABD bu katliamlar üzerine kuruldu...

ABD'NİN KIZILDERİLİ SOYKIRIMINI TANIYORUM...

2 - 16'ncı yüzyılla 19'uncu yüzyılın ortalarına kadar toplamda 15 milyon Afrikalı köleleştirilerek Amerika Kıtası'na getirildi. Otuz beş milyon Afrikalı işkence ve kötü muamele neticesinde hayatını kaybetti.

ABD'NİN AFRİKALI SOYKIRIMINI TANIYORUM...

3 - ABD, 1945 yılında Japonya'ya iki atom bombası atarak 350 bin kişinin ölmesine ve binlerce insanın da sakat kalmasına sebep oldu.

ABD'NİN JAPON SOYKIRIMINI TANIYORUM...

4 - 1945 senesinde Almanya'nın Saksonya Eyaleti'nin başkenti olan Dresden kentine üç gün süreyle havadan bomba yağdıran ABD, çocuk ve kadınların çoğunlukta olduğu 200 bin kişiyi öldürdü.

ABD'NİN ALMAN SOYKIRIMINI TANIYORUM...

5 - 1950'de Amerikan savaş uçakları tarafından üç sene boyunca bombalanan Kuzey Kore'de dört milyona yakın insan öldü.

ABD'NİN KORELİ SOYKIRIMINI TANIYORUM...

6 - 1950 yılında Guatemala'da CIA, destekli darbe sırasında 200 bin sivil Guatemalalı öldürüldü.

ABD'NİN GUATEMALA SOYKIRIMINI TANIYORUM...

7 - 1950-1959 yılları arasında Küba'da 60 bin kişi ABD destekli Batista birliklerince katledildi.

ABD'NİN KÜBA SOYKIRIMINI TANIYORUM...

8 - 1962-1975'de ABD, Vietnam Savaşı boyunca üç milyon Vietnamlı sivil hayatını kaybetmesine sebep oldu. Vietnam savaşında ABD, sivil halk üzerinde zehirli portakal gazı kullandı...

ABD'NİN VİETNAM SOYKIRIMINI TANIYORUM...

9 - ABD, 1991 yılında Birinci Körfez Savaşı olarak adlandırılan savaşta Irak'ı işgal ederken çok sayıda katliama da imza attı. Irak'a altı haftada 85 bin ton bomba atıldı. Savaşta 113 bin sivil Iraklı öldü.

ABD'NİN IRAKLI SOYKIRIMINI TANIYORUM...

10 - 11 Eylül 2001 tarihinde Dünya Ticaret Merkezi, Pentagon ve Beyaz Saray'ı hedef alan saldırıları bahane eden Amerika, Afganistan'ı işgal etti. Amerika bu işgal sırasında Afganistan'da 150 bin sivilin ölmesine yol açtı. hala daha öldürmeye devam ediyor..

ABD'NİN AFGAN SOYKIRIMINI TANIYORUM...

11 - ABD'nin yardım sağladığı ve silahlandırdığı İsrail hükumeti, yüz binlerce Filistinliyi öldürdü. İsrail, ABD desteğiyle Filistinlilerin üzerine korkunç bir ırk ayrımı ve yerleşim rejimi dayatmaya devam ediyor.

ABD'NİN FİLİSTİNLİ SOYKIRIMINI TANIYORUM...

12 - 2011-2018'de ABD, Orta Doğu politikası kapsamında Suriye ve Irak için silahlandırdığı PKK-PYD ve DAEŞ terör örgütlerini kullanarak bölgede yüz binlerce insanın ölmesine ve beş milyonu geçen Suriyelinin evlerini terk etmesine sebep oldu.

ABD'NİN SURİYELİ SOYKIRIMINI TANIYORUM...

Çünkü ABD'nin kanlı ellerini nerede görsem tanırım...