Ekonomi

Korona günlerinde örnek mobilyacı

İstanbul’da faaliyet gösteren ve İnegöl’de de bazı firmalarla çalışan AS-NUR Mobilya beraber çalıştıkları üretici, tedarikçi ve malzemecilere koronavirüs salgının hüküm sürdüğü zorlu günlerde 4 madddelik bir program hazırladı.

Abone Ol

Genel Müdür Ayhan Sekmen imzasıyla üretici, tedarikçi ve malzemecilere gönderilen mektupta şu ifadelere yer verildi: "Ülkemizin ve tüm dünyanın içinde bulunduğu korona virüs saIgınından dolayı bazı sektörler ve mobilya sektörümüz maalesef zor günler yaşamaktadır. AS NUR Mobilya olarak bizler de çaIıştığımız üreticilerimizin, tedarikçilerimizin, malzemeci ve ustalarımızın sıkıntılarını bir nebze olsun azaltabilmek için 4 maddelik bir program hazırlama gereği doyduk. Tüm ticaretyaptığımız fabrika ve esnaflarımız bu kapsama alınmıştır. Her daim dostlarımızın yanında olduğumuzu ve tüm gücümüzle el ele atlatacağımıza inancımız tamdır"

Gönderilen mektupta her ayın 10'unda yapılan ödemelerin bayram nedeniyle Mayıs ayında öne alınması, 4 ve 5.aya ait çeklerin nakit olarak ödenmesi, 6, 7 ve 8.aylara ait çeklerin %10 peşin ödeme iskontosu ile nakit ödenmesi, 9, 10, 11 ve 12.aylara ait çeklerind e %15 peşin ödeme iskontosu ile nakit ödenmesi seçenekleri yer aldı. Açıklamada firmaya 30 Nisan'a kadar başvurulması istendi.