Bu yıl beşincisi düzenlenen Hayır Çarşısı 30 Mayıs - 1 Haziran tarihlerinde İnegöl Heykel Meydanında olacak.

Yetim çocuklar ve ihtiyaç sahibi ailelerimiz yararına kermes düzenleyen Kızılaycı gönüllü kadınlar, elde edilen geliri yetim çocuklara burs olarak verecek ve çocukların ihtiyaçları için kullanacak.

Whatsapp Image 2024 05 31 At 08.16.31 (1) Gencgazete

Kermeste; gönüllülerin kendi evlerinde hijyen kurallarına göre hazırlamış olduğu yiyecekler ile atölyelerde ve evlerinde ürettikleri el işi ürünleri sergileyip satışa sunuyor. Kermesten elde edilen gelirleri ise yetim çocuklar ve ihtiyaç sahibi aileler için kullanacak olan Kızılay, tüm ilçe vatandaşlarımızı da kermese destek vererek hayra vesile olmaya davet ediyor.

Whatsapp Image 2024 05 31 At 08.16.32 Gencgazete

Türk Kızılay İnegöl Şubesi Kadın Kolları Başkanı Suna Dardağan Demir "Türk Kızılay İnegöl Kadın kolları teşkilatının düzenlemiş olduğu kermesimize hoş geldiniz. Kermesimizden elde ettiğimiz hayırlar ile geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da yetim ve öksüz çocuklarımıza burs desteğinde bulunacağız. Bunun yanında bu yıl farklı olarak kanayan yaramız olan Gazze'deki kardeşlerimize de destek olacağız. Desteklerinizi bekliyoruz." ifadeleriyle tüm ilçe vatandaşlarını kermese davet etti.

Whatsapp Image 2024 05 31 At 08.16.34 Gencgazete

Kadın kolları teşkilatının özverili çalışmaları için kendilerine teşekkürlerini sunan Türk Kızılay İnegöl Şube Başkanı Alay Ergin üç gün boyunca sürecek olan kermesin yanında kurban faaliyetlerinin de devam ettiğini ifade etti.

Whatsapp Image 2024 05 31 At 08.16.31 Gencgazete

Kaynak: HABER MERKEZİ