Kayseri’de yaşadığı sorun nedeniyle acil iniş yapmak zorunda kalan C-160 nakliye uçağına ait görüntüler, sosyal medyada gündem oldu. Korku dolu anlarla ilgili olarak Milli Savunma Bakanlığı (MSB) konuya ilişkin olarak bir açıklama yayınladı.

Sosyal Medya Fenomeni Dilan Polat Cezaevinde İntihara Kalkıştı: Şok Eden Detaylar Ortaya Çıktı! Sosyal Medya Fenomeni Dilan Polat Cezaevinde İntihara Kalkıştı: Şok Eden Detaylar Ortaya Çıktı!

MSB: “Pilotlarımızın ve mürettebatımızın sağlık durumları iyi”

Kayseri 12’nci Hava Ulaştırma Üs Komutanlığı’ndan eğitim için kalkan C-160 uçağı, uçuşu sırasında teknik bir arıza yaşadı. Acil iniş yapan uçağın şehir üzerindeki görüntüsü yürekleri ağza getirse de korkulan olmadı. MSB, mürettebatın iyi olduğunu ve uçağın hafif hasar aldığını açıkladı.

Kayseri’de Acil Iniş Yapan Uçak Hakkında Savunma Bakanlığı’ndan Açıklama!

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) tarafından yapılan açıklama;

Kayseri 12’nci Hava Ulaştırma Üs Komutanlığından eğitim için kalkan bir C-160 uçağımız teknik bir arıza nedeniyle acil iniş yapmak zorunda kalmıştır. Uçağımızda hafif hasar meydana gelmiştir. Pilotlarımızın ve mürettebatımızın sağlık durumları iyidir. Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

Editör: TUNCAY ŞENTÜRK