İnegöl'de görev yaptığı süre içerisinde vatandaşların büyük sevgi ve saygısını kazanan Kaymakam Şükrü Görücü, emekli oluyor. Hafta içerisinde görevinden ayrılacak olan Görücü, veda ziyaretleri kapsamında basın kuruluşlarını ziyaret etti.

Gazetemizi de ziyaret den Görücü, görev yaptığı süre içerisinde her zaman vatandaşın yanında olduğunu belirterek, görev süresinde çalışmalarında destek verenlere teşekkür etti. Görücü, hayatına memleketi olan Alanya'da devam edeceğini de sözlerine ekledi.

2018 Yılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesiyle,Kaymakam Ali Akça Tuzla Kaymakamlığına, Denizli Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü ise İnegöl'e atanmıştı.

KAYMAKAM ŞÜKRÜ GÖRÜCÜ KİMDİR?

1956 yılında Antalya Gazipaşa'da doğdu, Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesinden mezun oldu. Ayrıca 1990-91 yılları arası İngiltere'de Yabancı Dil Eğitimi gördü.

Kaymakamlık adaylığını Antalya'da yapan Şükrü Görücü daha sonra sırasıyla, Isparta Yalvaç Kaymakam Vekilliği ve Hatay Samandağ Kaymakam Vekilliği yaptıktan sonra, Ordu Gölköy Kaymakamlığına atandı.

O Belediye işçilere 1 Mayıs ikramiyesi verdi O Belediye işçilere 1 Mayıs ikramiyesi verdi

Şırnak Uludere, Edirne Havsa, Mardin Kızıltepe, Kahramanmaraş Elbistan, Uşak Eşme, Çanakkale Çan, Konya Selçuklu ve İstanbul Şile'de kaymakamlık görevi yapan Görücü, Denizli Merkezefendi ilçesinin ilk kaymakamı olarak görev yaptı.