Bursa’nın Karacabey ilçesinde bir şahsın at arabasına kapasitesinin üzerinde palet yüklemesi çevredekilerin tepkisine yol açtı. İlçe merkezinde kaydedilen görüntülerde, hayvanın ağır yükün altında ilerlemekte güçlük çektiği görüldü.

Başkan Bozbey mahalleliyle Arnavut böreği topladı
Başkan Bozbey mahalleliyle Arnavut böreği topladı
İçeriği Görüntüle

O Anlar Cep Telefonu Kamerasına Yansıdı

Kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi tarafından at arabasına kat kat dizilen ahşap paletler, hayvanın dengesini bozdu. Aşırı yükün ağırlığı nedeniyle yürümekte ve dengesini sağlamakta zorlanan atın o anları, çevrede bulunan bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla anbean kaydedildi.

Sosyal Medyada Paylaşıldı

Görüntülerin sosyal medya platformlarında paylaşılmasının ardından olay geniş kitlelerin tepkisini çekti. Çok sayıda kullanıcı, hayvanın maruz kaldığı durumun kabul edilemez olduğunu belirterek yetkililere çağrıda bulundu. Atın güçlükle ilerlediği görüntüler kısa sürede yayılırken, vatandaşlar hayvan hakları konusunda duyarlılık gösterilmesi gerektiğini vurguladı.

Kaynak: İHA