Artvin Valiliği tarafından yapılan açıklamaya göre, Artvin merkez ve 5 ilçesinde meydana gelen olumsuz hava koşulları ve yoğun kar yağışı sebebiyle eğitime 1 gün süreyle ara verildi. İlgili açıklama şu şekilde:

Artvin'de Olumsuz Hava Koşulları Nedeniyle Eğitime 1 Gün Ara Verildi

Artvin Valiliği, şehir genelinde yaşanan olumsuz hava koşulları ve kar yağışının etkisiyle birlikte alınan tedbirleri duyurdu. 7 Şubat 2024 Çarşamba günü geçerli olacak şekilde, Artvin merkez, Ardanuç, Borçka, Murgul, Şavşat ve Yusufeli ilçelerinde bulunan tüm ilk ve orta dereceli okullar, özel eğitim ve rehabilitasyon merkezleri ile halk eğitim merkezlerinde eğitime 1 gün süreyle ara verildi.

Artvin'de Olumsuz Hava Koşulları: Eğitime Bir Gün Ara Verildi

Yaşanan olumsuz hava koşullarının öğrenci ve personelin güvenliği üzerindeki olası etkilerini en aza indirme amacıyla alınan bu karar, Artvin Valiliği tarafından yapılan değerlendirmeler sonucunda alındı.

Bursa Teknik Üniversitesi'ne yeni bölümler açılıyor Bursa Teknik Üniversitesi'ne yeni bölümler açılıyor

Kar Engel! Artvin'de Eğitime Bir Gün Ara

Valilik açıklamasında ayrıca, vatandaşların gelişmeleri takip etmeleri, açıklamalara duyarlılık göstermeleri ve gerekli önlemleri almaları konusunda uyarılarda bulundu.

Artvin'de Karlı Güne Hazırlık: Eğitime 1 Gün Ara

Artvin Valiliği, hava koşullarındaki olası değişikliklere karşı dikkatli olunması gerektiğini vurgulayarak, öğrencilerin ve vatandaşların güvenliğini en üst düzeyde tutma amacını taşıdığını belirtti. Bu kapsamda, 7 Şubat 2024 Çarşamba günü eğitim kurumlarında eğitime ara verilmesi, öğrencilerin ve velilerin bu duruma uygun önlemleri almalarına imkan sağlayacaktır.

Editör: İHSAN KURAN