Emeklilere 5 bin lira ikramiye müjdesi Emeklilere 5 bin lira ikramiye müjdesi
İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO), üyelerinin kurumsallaşmasına katkı sağlamak amacıyla Kalite Biçimlendirme Eğitimi verecek. 28 Ağustos Perşembe günü gerçekleştirilecek bir günlük eğitim programında kalite standartlarının KOBİ’lerin büyümesine sağladığı faydalar ve sunduğu çözüm önerileri anlatılacak.

Odanın konferans salonunda 09.30- 16.30 arasında günübirlik gerçekleştirilecek eğitim programını Vericert firmasından gelecek uzmanlar verecek. Üyelerin tanışmasına da olanak sağlayacak etkinliğin öğlene kadarki bölümünde kalitenin tanımı, kaliteyle ilgili terimler ve kavramlar ele alınacak, ayrıca ‘Geçmişten Günümüze Kalite’ başlığı altında, kalitenin gelişimi konusunda bilgilendirme yapılacak.

Eğitim programının öğleden sonraki bölümü ise kalite ve standartlar konusunun işlenmesiyle başlayacak. Programda ‘Kalitenin Hayat Bulduğu Yer’ başlığıyla Standartların KOBİ’lere sunduğu çözüm önerileri ve faydaları anlatılacak. Kalite Biçimlendirme Eğitimi, ticari engellerin kaldırılması ve KOBİ’lere göre standartların kullanımı konusunun anlatılmasıyla sona erecek.

KURUMSALLAŞMAYA KATKI SAĞLAYACAK
İTSO Başkanı Metin Anıl, kalite biçimlendirme hedefinin odanın stratejik hedefleri arasında yer aldığına değinerek, toplam kalitenin, işletmelerin kurumsallaşmasının en temel koşullarından biri olduğunu vurguladı. Kurumsallaşmanın ise bir firmanın imaj değerini belirleyen önemli unsurlardan biri olduğunu kaydeden Anıl, “Üyelerimizin kalite standartlarını uygulamaları, kurumsallaşmalarını ve kurumsallık düzeylerinin artırılmasını sağlayacaktır. Ticari yaşamın geliştirilmesine yönelik eğitimlerimizi çok önemsiyoruz. Üyelerimizin de duyarlılık göstererek eğitim programı fırsatını iyi değerlendirmelerini istiyoruz” dedi.