İnegöl Spor Lisesi, Kızlar Futsal Final Müsabakalarında Türkiye Dördüncüsü Oldu İnegöl Spor Lisesi, Kızlar Futsal Final Müsabakalarında Türkiye Dördüncüsü Oldu
Süper Amatör Lig A Grubu temsilcimizden Kafkasspor'da Başkan Metin Ungan, Bölgesel Amatör Lige hazır olduklarını söyledi. Ungan, "Gemlikspor karşısında aldığımız 7-1'lik galibiyet bizim için çok iyi oldu. Sporcularımız çok iyi konsantre olup, iyi futbol oynadılar. Taraftarından, futbolcusuna birlik ve beraberlik içinde galibiyet aldık. Şuan çok büyük bir avantajımız var. Evimizde oynayacağımız maçlara bakarak Play-Off'a gideriz. Yaptığımız nokta transferler bizim bu işi ne kadar bildiğimizi, bu işe ne kadar değer verdiğimizi göstergesi oldu. Özellikle Gemlik maçında sporcularımızın, taraftarlarımızın, yönetim kurulumuzun göstermiş olduğu bu gayrete teşekkür ediyorum." dedi.
BAL LİGİNİ İZLETTİRİYORUZ
Ungan, BAL Ligine hazır olduklarını kaydederek şunları söyledi: "Tabii mutlaka eksiklerimiz vardır. Bu eksiklerimizi bu saatten itibaren BAL Ligindeki maçları seyrederek nerede ne eksiğimiz var, nerede noksanlıklarımız var bunları takip ediyoruz. Bazı yönetici arkadaşlarımıza bu görevleri verdik. BAL ligindeki maçları seyredecekler. BAL ligindeki futbol kalitesini göreceğiz. Yönetim kuruluyla oturup nerede ne eksiğimiz var çıkaracağız. Hocalarımızda bu maçları izliyorlar. Yani biz BAL Ligi çalışmalarına şimdiden başladık. Bizim taraftar ve yönetim anlamında bir sıkıntımız yok. Ciddi bir potansiyelimiz var. Eğer çalışmaya şimdiden başlarsak. BAL Ligine hazırmış havasında ve tecrübesinde BAL Liginde oynayacağız inşallah. Ama ilk önceliğimiz Play Off. Gençlergücü şansız dönem geçirdi. Aslında onlarında güzel bir ekipleri var. Bizim ilk maçlarda oynadığımız şanssız maçlar gibi onlarda şanssız maçlar oynadılar. İstiyoruz ki onlarda BAL Liginde kalsınlar. BAL'da bizim rakibimiz olsunlar. Kurtuluş da olsun Yenice de olsun. BAL'da ne kadar çok İnegöl takımı olursa İnegöl'ü o kadar güzel temsil ederiz."
BAL'A HAZIRLIK GECESİ
Bütçelerinin BAL ligi için yeterli olacağını da aktaran Ungan, " Kafkasspor gibi diğer takımlarında maddi açıdan çok fazla sıkıntı çektiklerini düşünmüyorum. Ama BAL'a çıktığımız zaman bizim maddi anlamda fazla sıkıntı yaşayacağımızı düşünmüyorum. Önümüzdeki Mart ayında bir dayanışma gecesi düşünüyoruz. Böyle bir çalışmamız var. Çok güzel bir birlik, beraberlik havası verip. Sanki bir şampiyonluk kutlaması veya Play-Offtan sonra BAL'a hazırlanma gibi bir kaynaşma gecesi de diyebiliriz. İnşallah güzel bir gece olacak. Bu gece ile alakalı güzel bir çalışmamız var" ifadelerini kullandı.
.