8 Mart Dünya Kadınlar Günü gecesi, Konak Metro yakınlarında, alkollü olduğu belirtilen 31 yaşındaki Y.Y., sebepsiz bir şekilde parkta oturan O.T. (45) ve kızı İlayda Alkan'a (20) bıçakla saldırdı.

Saldırı sonucu ağır yaralanan anne ve kızı, olay yerine hızla ulaşan sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldı. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen İlayda Alkan kurtarılamadı, annesi O.T.'nin tedavisi ise sürüyor.

İlayda Alkan'ın cenazesi, yapılan otopsi işlemlerinin ardından ailesine teslim edildi. Genç kız, dün ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Ayrancılar Mezarlığı'nda son yolculuğuna uğurlandı.

Genç Gazete Kadınlar Gününde Kadınlara Saldırdı (2)

Şüpheli Tutuklandı

Bir devlet hastanesinde memur olarak çalıştığı öğrenilen katil zanlısı Y.Y., emniyetteki işlemlerin ardından mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İzmir'de yaşanan bu trajik olay, Dünya Kadınlar Günü'nde gerçekleşmesiyle kadına yönelik şiddetin boyutlarına dair karanlık bir tablo çiziyor. 
Genç Gazete Kadınlar Gününde Kadınlara Saldırdı (3)

Olay, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde saat 23.40 sıralarında Konak Metro yakınında meydana geldi. Alkollü olduğu ileri sürülen 31 yaşındaki Y.Y. parkta bankta oturan tanımadığı anne O.T. (45) ile kızı İlayda Alkan'a (20) sebepsiz yere birden bıçakla saldırdı. Defalarca bıçaklanan anne-kız kanlar içerisinde kalırken, bekçileri görerek kaçan ve bu esnada kendini de suç aleti bıçakla yaralayan Y.Y. kıskıvrak yakalandı.

20 Gündür Kayıp Adamın Cesedi Gömülü Halde Bulundu! 20 Gündür Kayıp Adamın Cesedi Gömülü Halde Bulundu!

Genç Gazete Kadınlar Gününde Kadınlara Saldırdı (1)

  Öte yandan, bir devlet hastanesinde memur olarak çalıştığı öğrenilen katil zanlısı Y.Y. emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Editör: TUNCAY ŞENTÜRK