Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında bugün gerçekleşecek olan Kabine toplantısında çeşitli önemli konular ele alınacak.

Kabine toplanıyor, Gündem maddeleri neler?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında gerçekleşecek olan toplantıda başta ekonomideki gelişmeler olmak üzere kapsamlı bir şekilde ele alınacak olup Yüksek fiyatla mücadele için izlenecek yol haritası da kabine toplantısının gündeminde olacak.

Kabine toplanıyor, Gündem maddeleri neler?

Toplantıda memur ve emekli zammı başta olmak üzere ev hanımlarına emeklilik ve faizsiz evlilik kredisinin detayların da gündemde olması bekleniyor.

Türkiye yüksek hızlı trenlerle taşındı Türkiye yüksek hızlı trenlerle taşındı

Kabine toplanıyor, Gündem maddeleri neler?

Dış politikada en önemli başlıklardan biri ise İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları olacak. Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'ın bu konuda yaptığı diplomatik girişimler hakkında, kabine üyelerine bir sunum yapması bekleniyor.

Kabine toplanıyor, Gündem maddeleri neler?

BAĞ-KUR prim gün sayısıyla alakalı düzenleme de uzun zamandan beri gündemde. Prim gün sayısı da 9 binden 7 bin 200'e indirip SSK'lılarla eşitlenmiş olacak.

Bu konuyla alakalı olarak Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'ın kabine üyelerini bilgilendirmesi bekleniyor.