Kawasaki CEO'su hiroşimito yaptığı son açıklama ile yeni prototip motosiklet modellerini ilk kez tanıttı. Yakıt masrafı olmadan hidrojenle çalışacak yeni nesil motosikletler sürüş testinden geçti.

İlk Kez Japonya’da Denendi!

Motosiklet endüstrisinde yepyeni bir adım olarak görülen bu gelişme hidrojen teknolojisinin hayata dahil olabilmesini sağlıyor. İlk kez Japonya'da gerçekleştirilen ürünün tanıtımı sonrası sürüş testinden geçeceğine dair bilgi verildi.

Sürüş Testinden Geçecek!

Sürüş testlerinde istenen başarı sağlanırsa endüstride yepyeni bir dönem başlayacak. Prototipi var olan hidrojen destekli motosiklet modelinin teknik yapısı üzerine paylaşım yapılmadı.

Şirket bu alanda enerji verimliliğini arttırabilmek adına kararlılığını ortaya koymayı sürdürüyor. Yakın zamanda konuyla ilgili bir açıklama yapılması bekleniyor.

Android kullanıcısı iseniz risk altındasınız: Banka hesaplarınızı hedef alan zararlı yazılım keşfedildi Android kullanıcısı iseniz risk altındasınız: Banka hesaplarınızı hedef alan zararlı yazılım keşfedildi

Elektrikli Modellere Alternatif Geliyor!

Elektrikli araç modellerine alternatif olarak üretilen hibrit modelleri bünyesine katan Kawasaki'nin bu girişimi yeni nesil hidrojen teknolojisinin daha yaygın hale gelmesini mümkün hale getiriyor.

Editör: Fırat Çelik