İznik Gölü’nde yaşanan olayda hayatını kaybeden 21 yaşındaki İsmail İmamoğlu, ailesi ve yakınlarının katıldığı törenle son yolculuğuna uğurlandı.
Bursa’nın İznik ilçesinde serinlemek amacıyla girdiği gölde hayatını kaybeden 21 yaşındaki İsmail İmamoğlu, Osmangazi ilçesinde düzenlenen cenaze töreninin ardından toprağa verildi.
Cenaze Namazı Köprübaşı Camii’nde Kılındı
İsmail İmamoğlu için Panayır Mahallesi’ndeki Köprübaşı Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Törene gencin ailesi, yakınları, arkadaşları ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Cenaze namazı öncesinde İmamoğlu’nun tabutu başında duygusal anlar yaşandı.
Anne ve Babası Güçlükle Ayakta Durdu
Genç yaşta hayatını kaybeden İsmail İmamoğlu’nun anne ve babasının törende ayakta durmakta zorlandığı görüldü. Yakınları, acılı aileyi teselli etmeye çalıştı.
Aynı olayda yaşamını yitiren çocukluk arkadaşı Bünyamin Kadı’nın babası da cenaze namazında saf tuttu.
Dualarla Son Yolculuğuna Uğurlandı
Kılınan cenaze namazının ardından İsmail İmamoğlu’nun naaşı, dualar eşliğinde toprağa verildi.
Olayla ilgili başlatılan soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.





