İzmir Karşıyaka'da Dramatik Olay: Boşanma Aşamasındaki Eş Tarafından Çocuk Parkında Vurularak Öldürüldü...

İzmir'de ilk önce eşini daha sonra da kendisini...

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde meydana gelen trajik bir olayda, boşanma aşamasındaki bir çiftin karşılaşması ölümcül bir sona evrildi. Yalı Mahallesi'nde bulunan Sedat Kahraman Parkı'nda akşam saat 18.00 sıralarında gerçekleşen olayda, Gözde Karamus (29) isimli genç kadın, boşanma sürecindeki eşi Serdar Karamus (30) tarafından tabancayla vurularak hayatını kaybetti.

İzmir'de ilk önce eşini daha sonra da kendisini...

Otomobil şarampole devrildi: 1 ölü, 1 yaralı Otomobil şarampole devrildi: 1 ölü, 1 yaralı

İddiaya göre, bir süredir ayrı yaşayan ve boşanma sürecinde bulunan çift, parkta bir araya geldi. Serdar Karamus'un yanında bulunan tabanca, henüz belirlenemeyen bir sebep dolayısıyla kullanıldı. Serdar Karamus, ayrılma aşamasındaki eşi Gözde Karamus'u sırtından ve başından vurduktan sonra tabancayla kendisine de ateş etti.

İzmir'de ilk önce eşini daha sonra da kendisini...

Olayı duyan çevredeki vatandaşlar, hemen polis ve 112 Acil Sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, ağır yaralı çifti çevredeki hastanelere sevk etti. Ancak, genç kadın Gözde Karamus, hastanedeki tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Durumu ağır olan Serdar Karamus'un ise Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildiği öğrenildi.

İzmir'de ilk önce eşini daha sonra da kendisini...

Olayın ardından başlatılan soruşturma devam ediyor. Polis, olayın detaylarını aydınlatmak ve şüpheli şahsın motivasyonunu belirlemek için çalışmalarını sürdürüyor.

Editör: İHSAN KURAN