Türkiye'nin zorlu bir dönem geçirdiğini belirten Belediye Başkan adayı Hasan Eroğlu, "Ülkemiz şu anda birçok maddi ve manevi sorunla uğraşıyor. Bu sorunlar yetmezmiş gibi mevcut iktidar oy kaybetme korkusuyla insanları kutuplaştırıyor ve birbirine düşman ediyor. Şu anda ülkemizde yerel seçimler var ve bazı partiler ittifaklar yapıyor. İttifaklar ülkenin siyasi partileri arasında, belli fikirler çerçevesinde geçmişte olduğu gibi şimdi de yapılabilir. Nitekim iktidar partisi de bir ittifakın içerisinde ama ittifaklarına oy vermeyenlere hain damgası vurarak oy muhafaza etmeye çalışıyor."

Muhtarlık seçimi tekrarlanacak: Birbirini şikayet eden iki muhtar da elendi Muhtarlık seçimi tekrarlanacak: Birbirini şikayet eden iki muhtar da elendi

"Şuanda yerelde ve genelde Saadet Partisi'ne büyük bir teveccüh var. Bu teveccüh sonucunda partimize büyük bir oy akışı var. Bunun farkına varan iktidar, Türkiye'nin her seçim bölgesinde seçime tek başına giren Saadet Partisi'ni çeşitli ittifakların içine sokmaya çalışmaktadır. Değerli vatandaşlarım biz seçimlere tek başına kendi adayımızla giriyoruz. İnegöl'de de bu görev bana verildi. Altını çizerek söylüyorum 'Bizim ittifakımız milletledir.' Tek siyasi ortağımız İnegöl halkıdır. Ülkemiz tek tip insanlardan oluşmamaktadır ve böyle bir şey düşünülemez" dedi.

Şuanda belediyede ciddi anlamda bütçe sorunu olduğunu ve bu sorunun israf içerikli hizmetlerden kaynaklandığını savunan Eroğlu şöyle devam etti; "Bizim belediyecilik anlayışımızda, İnegöllü vatandaşların faydasına olmayan her gider israftır. Biz bu israfın önüne geçeceğiz. Vatandaşla iletişimi güçlü tutarak, vatandaşa yönelik belediye hizmeti sunacağız. Saadet Partisi'nin belediyecilik alanındaki başarılarını unutmamak gerekiyor. Merhum belediye başkanımız Hikmet Şahin dönemindeki, İnegöl'ün kat ettiği mesafeyi unutmamak gerekir. Bizler göreve talibiz. İnşallah geçmişteki gibi güzel işler başaracağız ve gelecek nesiller tarafından dualarla anılacağız. Bizim önceliğimiz vatandaşa hizmet götürmektir. Biz hizmet aşkıyla bu yola çıktık bundan dolayı da eleştiren değil üreten olacağız. İnegöl'e her geçen gün kapanmaz yaralar açılıyor. İnegöl'ün ve İnegöllü' nün mevcut yönetime tahammülü kalmadı. Bundan dolayı sizlerden 31 Mart günü büyük bir destek bekliyoruz."

Eroğlu, seçim çalışmaları kapsamında İlçe Kadın Kollarının düzenlemiş olduğu kahvaltı programında, İnegöl'ün kadın kuaförleriyle bir araya geldi. Kahvaltıda konuşan Eroğlu, "İnegöl'de ciddi anlamda kadınların çalışma şartlarıyla alakalı sıkıntılar var. Bizim anlayışımızda kadınların ezilerek çalıştırılmasının yeri yoktur. Bizler, kadınlarımızın ve çocuklarımızın üzerine daha ilgili ve daha özel projeler hazırlıyoruz. Sizlerle bu şekilde bir araya gelip, sizleri dinleyerek projelerimizi daha kapsamlı hale getiriyoruz. Bizler eğer göreve gelirsek öncelikli olarak kadınların fıtratına uygun istihdam alanları oluşturacağız. Değerli kadın emekçi kardeşlerim, eğer 31 Mart akşamı bizlere destek verip göreve layık görürseniz, sizlerin insanları güzelleştirdiği gibi bizler de İnegöl'ü güzelleştireceğiz." diye konuştu.

Kahvaltıdan sonra mobilya sanayisine giderek sanayi esnafını ziyaret eden Eroğlu, gündüz programını burada sonlandırdı. Yatsı namazını, belediye meclis üyesi adayları ve teşkilat mensuplarıyla Urgancılar Camii'nde kılan Eroğlu, namazdan sonra Kasım Efendi Caddesi üzerindeki kahvehaneleri gezerek vatandaşlarla istişare etti.