İNEGÖL HABER İNEGÖL SON DAKİKA 

Turnuvada toplam 44 takım yarışırken, 528 İSKO çalışanı turnuvada boy gösterdi. Turnuvanın final müsabakalarının ardından Kadınlar Kategorisi’nde Kalitenin Sultanları takımı birinci olurken, ikinci Martellinin Kızları ve üçüncü de Martelli Sırıus takımı oldu. Kadınlar kategorisinde en değerli oyuncu ise Martelli Sırıus Takımı’ndan Dilara Avcıoğlu oldu.

WhatsApp Image 2023-06-24 at 16.45.05

Erkekler Kategorisinde ise şampiyon takım; İSKO 11 Dokuma, ikinci Martelli Olympque ve üçüncü de Otomasyon oldu. Erkekler Kategorisinin en değerli oyuncusu ise Boya Terbiye Sanfor takımı’ndan Furkan Mutlutürk oldu.

Saadet Partisi’nin Durağı Cerrah Mahallesi Oldu Saadet Partisi’nin Durağı Cerrah Mahallesi Oldu

WhatsApp Image 2023-06-24 at 16.45.04 (1)

“MUTLULUĞUN ÇALIŞMA PERFORMANSI ÜZERİNDE ETKİLİ OLDUĞUNUN BİLİNCİNDEYİZ”


Final müsabakasının ardından açıklamalarda bulunan İSKO A.Ş. Personel Müdürü Sedat Binici, şu ifadeleri kullandı:

“08.05.2023 Pazartesi günü İnegöl Zeki Konukoğlu Anadolu Lisesi Kapalı Spor Salonunda başlatmış olduğumuz, ve yaklaşık 1,5 aydır devam eden İSKO Bölümler Arası 11. Geleneksel Voleybol Turnuvasını, bugün çalışanlarımızın, ailelerinin katılımıyla coşkulu bir havada gerçekleştirmenin onurunu ve mutluluğunu yaşıyoruz.

WhatsApp Image 2023-06-24 at 16.45.04


11 grup ve 44 takımla başlayan turnuvamızda çalışanlarımızın arasında kurum kültürümüzün pekişmesinde,  İSKO™️ Ailesinin daha da anlam ve önem kazanmasına, Takım Ruhu & Motivasyonlarının artırılmasında, reflekslerimizin hızlı bir şekilde gelişmesine önemli bir yer edinmiştir. 

WhatsApp Image 2023-06-24 at 16.45.02 (1)
Mutluluğun çalışma performansı üzerinde etkili olduğunun bilincindeyiz.  Mutlu insanlar iş hayatında daha verimli olduklarını biliyoruz. İnsanların ruh halleri iyi olduğunda problemleri daha hızlı çözmeye, işbirliğine ve yaratıcılığa daha yatkın oldukları, çalışan  bağlılığı, üretkenlik ve kalite oranlarının daha yüksek olduğu gözlemlenmiştir.  Turnuva boyunca çalışanlarımızın Takım olma, Sorumluluk alma, İyi İletişim , İyi konsantrasyon, Motivasyon ve Davranış kontrolü gibi kişisel gelişimleri daha da pekişmiştir.

WhatsApp Image 2023-06-24 at 16.45.03

 TEKSİF İnegol Şube Başkanı Çiğdem Kunduracı ve yönetimi tarafından personel müdürümüz Sedat Binici'ye emekleri ve desteklerinden dolayı teşekkür plaketi verilmiştir.

İNEGÖL HABERLERİ İÇİN TIKLAYIN