Dünya Kung-Fu Şampiyonu Necmettin Erbakan Akyüz'ün Şampiyonluğu İptal Edildi! Dünya Kung-Fu Şampiyonu Necmettin Erbakan Akyüz'ün Şampiyonluğu İptal Edildi!

HEDEFE DOĞRU
Maçı değerlendiren İsaörenspor Teknik Direktörü Mehmet Cihan Birlik; "Koyduğumuz hedefler doğrultusunda planlı ve programlı çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu hafta Romanspor deplasmanına gittik, güzel ve güneşli bir havada futbolseverlerin yoğun ilgisi eşliğinde çıktığımız maça erken yediğimiz bir golle yenik durumla başladık.
"GÜZEL OYNADIK"
Oyundan hiç kopmadık ve neticesinde beraberliği Yalçın Keskin ile sağladık. Etkili ataklarımız sonucunda yine Yalçın Keskin'in ayağından 2.golü bulduk ve devreye 2-1 sonuçla girdik. Maçın 2.yarısında Tolga Dursun ile 3.golü gördük.
Güzel oyunu bir gol daha atarak hat-rick yapan Yalçın Keskin skoru 4-1'e getirdi. Maçın son dakikalarına kapanışı Tolga Dursun ile yaparak 5. golü bulduk ve müsabakayı 5-1 ile bitirdik. Pazar günü Fidyekızık deplasmanında olacağız.
Bütün sporseverleri maçımıza davet ediyoruz. Aldığımız galibiyetten dolayı teknik heyetimdeki Aydoğan Mut ve Veysi Çakan hocalarıma armağan ediyorum" dedi.