Çorum’un Sungurlu ilçesinde dün akşam yaşanan korkunç olayda, bir iş yerinin sahibi Alparslan T., aralarında daha önceden anlaşmazlık bulunan E.Y. ve V.Y. tarafından ağır yaralandı. Olay, Ankara-Samsun Karayolu üzerinde bulunan iş yerinde meydana geldi.

saldiri is eri (6)

İş Yerinin Güvenlik Kamerası Korkunç Anları Kaydetti

Sungurlu'da meydana gelen olay, iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Önce Baba, Sonra Oğul Geliyor

İlk olarak iş yerine V.Y. geldi. Kısa bir süre sonra E.T. de iş yerine girdi. Görüntülerde, E.T.'nin iş yerine girdikten sonra Alparslan T.'ye saldırmaya başladığı görülüyor.

saldiri is eri (5)

İş Yeri Sahibine Önce Sopa, Sonra Bıçak!

E.T., Alparslan T.'yi darp ederken, V.Y. de yanında getirdiği bıçağı çıkarıyor. İş yerindeki diğer bir kişi V.Y.'yi durdurmaya çalışıyor ancak başarılı olamıyor. E.T.'nin darp ettiği Alparslan T., V.Y. tarafından bıçaklandı.

Tarihi Mısır Çarşısı'nda yangın Tarihi Mısır Çarşısı'nda yangın

Baba-Oğul Saldırının Ardından Kaçıyor

Olayın ardından E.T. ve V.Y., iş yerinden hızla uzaklaştı.

saldiri is eri (3)

Alparslan T. Hayati Tehlikede!

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Alparslan T.'ye ilk müdahaleyi yaptı. Sungurlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Alparslan T., burada yapılan ilk müdahalenin ardından Çorum Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.

saldiri is eri (2)

Yoğun Bakımda Tedavi Görüyor

Alparslan T.'nin yoğun bakım ünitesinde tedavisi devam ediyor. Aldığı darbeler sonucu kolunun kopma noktasına geldiği ve kafasına aldığı darbelerle hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi.

saldiri is eri (1)

Editör: AYHAN BAYRAKTAR