Polis “Kafes-19” adını verdiği operasyonu ile nefes kesti. Uyuşturucu madde finansörü olduğu anlaşılan ve kırmızı bültenle aranan organize suç örgütünün üyesi olan kişi İstanbul'da yakayı ele verdi.

Interpol'ün uzun süredir izinde olduğu yabancı uyruklu vatandaş İstanbul'un Esenler ilçesinde olduğu tespit edildiğinde polisin operasyonu başladı. İstanbul narkotik suçlarla mücadele ekipleri ile birlikte göçmen kaçakçılığı müdürlüğü tarafından ortak bir çalışma gerçekleştirildi.

Operasyonun Her Anı Nefes Kesti!

“Kafes-19” adı verilen operasyon ile uyuşturucu madde finansörü olduğu tespit edilen organize bir örgütün üyesi olan yabancı uyruklu vatandaş gözaltına alındı. Gözaltına alınması sırasında ekiplerin akşam saatlerinde eve baskın düzenlediği o anlar an be an kameralara yansıdı.

Bakan Ali Yerlikaya “Allah Ayaklarına Taş Değdirmesin”

Konuyla ilgili ilk açıklama İçişleri Bakanlığından geldi. Bakan Ali Yerlikaya Twitter hesabı üzerinden operasyonu düzenleyen polisleri tebrik ederek şu paylaşımda bulundu: “Geleceğimizi zehirlemeye çalışan uyuşturucu tacirleri, terör örgütleri ve kaçakçılar ile mücadelemiz azim ve kararlılıkla sürüyor. Operasyonu düzenleyen polisimizi tebrik ediyorum. Allah ayaklarına taş değdirmesin.”

Kontrolden çıkan otomobil Kızılırmak’a uçtu Kontrolden çıkan otomobil Kızılırmak’a uçtu

Editör: Fırat Çelik