Olay, Aksaray’ın Hacılar Harmanı Mahallesi 72. Cadde üzerinde bulunan bir inşaatta meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre inşaatta birlikte çalışan Gökhan Ç. (38) ile Soner T. (25) arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüşen olayda Soner T., yanında bulunan bıçakla Gökhan Ç.’yi yaraladı.

İnşaat Işçisi Arkadaşların Kavgası Kanlı Bitti (1)

Takla atan araçta ölü sayısı 2 oldu
Takla atan araçta ölü sayısı 2 oldu
İçeriği Görüntüle

Bıçaklanan işçi kanlar içinde yere yığılırken, şüpheli olay yerinden kaçtı. Durumu fark eden diğer işçiler 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayarak yardım istedi.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaralı işçiye olay yerinde ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulansla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı. Hastanede tedavi altına alınan Gökhan Ç.’nin sağlık durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Polis ekipleri kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlatırken, olayla ilgili Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İHA