Tarih 20 Şubat 2006. O tarihte Beşiktaş maçında olduğu gibi Gençlerbirliği Asaşspor karşısında da taraftarlar takımlarını yalnız bırakmazlar. 90 dakika boyunca hiç susmadan bordo beyazlıları destekleyen taraftarlar açtıkları ilginç pankartlarla da ilgi odağı olurlar.

Tarih 20 Şubat 2006. İşte arşivden haberimiz, işte İnegölspor aşkı…

Genç Gazete İnegölspor'un Taraftar Gücü; İnegölspor'un Müthiş Geri Dönüşü.. (2)

Taraftar yine süperdi

İnegölspor taraftarları, takımlarının Yükselme Grubu'nda Gençlerbirliği Asaşspor ile 2-2 berabere kaldığı maçta yine tam desteklerini gösterdi. Peki, bu destek takımın son dakikada bulduğu gollerle nasıl bir dönüş yaptırdı?

Zaman zaman maçın orta hakeminin verdiği kararlara tepki gösteren ancak maçın genelinde takımlarının yanlarında olan taraftarlar, “Dışım soğuk içim kalkan, karikatür dahil oluruz her şeye kalkan” ve “Lig A yetmez Süper Lig yakışır” gibi pankartlar açtılar.

Fortis Türkiye Kupası'nda Beşiktaş'ı mağlup ederek tarih yazan İnegölspor, Yükselme Grubu'nda da heyecanı doruklara taşıdı. Bordo beyazlı taraftarlar, Gençlerbirliği Asaşspor karşısında takımlarını 90 dakika boyunca destekleyerek ilginç pankartlar açtı ve maçın genelinde takımlarına enerji verdiler. İki kez geriye düşmesine rağmen İnegölspor, taraftarlarının desteğiyle maçı beraberliğe taşıdı.

Taraftarların Sessiz Destekçisi: İlginç Pankartlar

İnegölspor taraftarları, "Dışım soğuk içim kalkan, karikatür dahil oluruz her şeye kalkan" ve "Lig A yetmez Süper Lig yakışır" gibi pankartlarla takımlarına desteklerini gösterdiler. Bu pankartlar, maç boyunca hem motivasyon kaynağı oldu hem de ilgi odağına dönüştü.

Genç Gazete İnegölspor'un Taraftar Gücü; İnegölspor'un Müthiş Geri Dönüşü.. (3)

 Büyük Dönüş

Rakibi karşısında 2-0 yenik duruma düşen İnegölspor, taraftarlarının da desteğiyle maçı bırakmadı. Son dakikalarda bulduğu iki golle beraberliği sağlayan bordo beyazlılar, taraftarlarına unutulmaz bir maç izletti.

Son Dakika Kahramanları: Metin ve Emin

Metin Akan ve Emin'in son dakikalarda attığı gollerle İnegölspor, maçı 2-2'ye getirerek önemli bir puanı hanesine yazdırdı. Bu goller, maçın kaderini değiştirdi ve taraftarların maç sonunda takımlarına olan sevgi gösterilerine sahne oldu.

"Dışım soğuk içim kalkan, karikatür dahil oluruz her şeye kalkan" ve "Lig A yetmez Süper Lig yakışır" pankartları, İnegölspor taraftarlarının takımlarına olan inancının ve desteğinin bir göstergesiydi.

Genç Gazete İnegölspor'un Taraftar Gücü; İnegölspor'un Müthiş Geri Dönüşü.. (4)

Maçın Ardından

Maçın sonunda İnegölspor sevdalıları, takımlarını trübünlere çağırarak sevgi gösterilerinde bulundu. Bu, taraftarların ve takımın birlikteliğinin güzel bir göstergesiydi.

Arşivden haberi hazırlayan: Ayhan Bayraktar

Genç Gazete İnegölspor'un Taraftar Gücü; İnegölspor'un Müthiş Geri Dönüşü.. (1)

Editör: AYHAN BAYRAKTAR