Beşiktaş'tan AK Parti'li Aday Ahmet Metin Genç'e Suç Duyurusu Beşiktaş'tan AK Parti'li Aday Ahmet Metin Genç'e Suç Duyurusu

Dün İnegöl Adalet Sarayı'nda gerçekleşen duruşmada, şike yaptıkları iddiasıyla yargılanan Emre Selen ile Sercan Çobanoğlu duruşmaya SEGBİS yöntemi ile uzaktan bağlandı.

İnegölspor adına ise duruşmaya kulüp yöneticileri Mustafa Arıcı, Ali Şahin ve Kulüp avukatı Enes Özer katıldı. İnegölsporlu futbolcular Ömer Faruk Ermeç, Hamza Özdemir ile Ersel Aslıyüksek ise tanık sıfatıyla duruşmaya katıldı.

Duruşmada dinlenen sanıklar Emre Selen ve Sercan Çobanoğlu kendilerine yöneltilen şike suçlamalarını kabul etmedi. Adı şike iddialarına karışan 2 isimde kendilerine gelen paraları borç için aldıklarını ve aralarında ticaret olduğunu iddia ettiler. Emre Selen ve Sercan Çobanoğlu kendilerine komplo kurulduğunu ileri sürdüler. 

Sanıkların dinlenmesinin ardından İnegölspor yöneticileri ve tanıklar dinlendi.

Her iki tarafın dinlenmesinin ardından mahkeme heyeti suçun üst sınırını ve sanıkların tutuklu kaldıkları süreyi göz önünde bulundurarak Emre Selen ve Sercan Çobanoğlu'nun tahliyesine karar verdi. 

Diğer yandan dosyanın bilirkişiye gönderilmesine ve şike yapıldığı iddia edilen maçların görüntülerin izlenmesine karar verilerek duruşma 7 Eylül tarihine ertelendi. 

İnegölspor tarafının ise sanıkların tahliyesine itiraz edeceği öğrenildi.