Ligde yarın deplasmanda oynanacak Gaziosmanpaşa maçı öncesi İmren Izgara, İnegölspor'a moral yemeği düzenledi. Yemeğe Onursal Başkan Alinur Aktaş, İnegölspor Başkanı İlhan Korkmaz, Teknik Direktör Mehmet Bulut, yönetici, teknik heyet ve sporcular katıldı.

Fenerbahçe, Galatasaray derbisi hazırlıklarını sürdürdü Fenerbahçe, Galatasaray derbisi hazırlıklarını sürdürdü

İNEGÖLSPOR ÖNEMLİ DEĞER

Yenen yemek sonrası konuşan İnegölspor Başkanı İlhan Korkmaz: yemeği düzenleyen İmren Izgara'ya teşekkür etti. Başkan Korkmaz, İlçe halkının desteklerinin her geçen gün arttığına dikkat çekti. 'İnegölspor bu toprakların önemli bir değeri' diyen İmren Izgara sahiplerinden Murat Aydın: "İnegölspor'un büyümesi ve gelişmesi demek, İnegöl'ün büyümesi demektir. Bunun için İnegöl'de yaşayan herkesin İnegölspor'a destek olması gerekiyor. Bizde elimizden gelen desteği gösteriyoruz. İnşallah seneye PTT 1. Ligde görmek isteriz" dedi.

"GÜCÜMÜZÜ TÜRKİYE'YE GÖSTERDİK"

İnegölspor'la alakalı herkesin bir şeyler yapabileceğini dile getiren Onursal Başkan Alinur Aktaş: "Çünkü İnegölspor şehrin ortak değeridir. Geçen yıldan bize kaçmış gibi gözüken PTT 1. Lig önemli bir miras kaldı. İnegölspor'un ne kadar güçlü bir takım olduğunu bütün Türkiye'ye gösterdik. İnşallah bu sene yaptığımız takviyelerle gücümüz daha da artacak. Kulübümüz daha zenginleşti. İnegölspor sene sonunda arzu ettiği hedefe ulaşacaktır" diye konuştu.

.