Sultan Su İnegölspor, yeni sezon öncesi dış transfer hamlelerini sürdürürken, Galatasaray’dan genç sol açık oyuncu Taha Recep Cebeci’yi renklerine bağladı. İnegölspor, 19 yaşındaki yetenekli futbolcu ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

İmza töreni kulüp tesislerinde gerçekleşti. Törene katılan İnegölspor Yönetim Kurulu Üyesi Sercan Şen, “Dış transfer çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bugün Galatasaray’dan gelecek vadeden sol açık Taha Recep Cebeci ile 2 yıllık sözleşme imzaladık. Taha kardeşimiz geçtiğimiz sezon Süper Lig U-19 liginde 34 maçta görev aldı. 21 gol asisti yapan Taha kardeşimiz 9 gol atma başarısı gösterdi. Ayrıca A takım ile antrenmanlara çıktı. Birçok kulübün gündeminde olan Taha kardeşimizi kulübümüze kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İnşallah uzun yıllar kulübümüze ve Türk futboluna başarılı bir şekilde hizmet edecek. Anlaşmanın her iki taraf için hayırlı olmasını diliyorum.” ifadesinde bulundu.

Taha Recep Cebeci: “Hedeflerim için İnegölspor’a geldim”
Yeni transfer Taha Recep Cebeci ise duygularını şu sözlerle paylaştı: “Hedeflerim var. Bu hedeflerimi İnegölspor’da gerçekleştireceğime inanıyorum. İnegölspor bu liglerin en iyi ve etkili kulüplerinden bir tanesi. Amacım önce İnegölspor’a faydalı olmak, daha sonra da üst liglere transfer olmak. Transferimde emeği olan herkese çok teşekkür ederim.”



