İnegöl Vergi Dairesi Müdürlüğü'nde sicil yoklama servis şefi olarak görev yapan Nükrettin Yarıcı ve yoklama memuru olarak görev yapan Köksal Koşar, emekliliklerine veda yemeği ile uğurlandı. Çalışma arkadaşları, Vergi Dairesi Müdürü Halil Şenver, müdür yardımcıları Veysel Karabatak, Ahmet Bayat, Ömer Yenikan ve Memursen ile Büro Memursen ilçe başkanı Nuullah Özdemir, sendika temsilcileri ile birlikte emekli arkadaşlarını yalnız bırakmadı.

36,5 yıl İnegöl'de servis şefi olarak görev yapan Nükrettin Yarıcı ve 40 yıl yoklama memuru olarak görev yapan Köksal Koşar, 16 Mayıs 2024 tarihi itibariyle emekli oldular. Düzenlenen veda yemeğinde çalışma arkadaşları, emekli olan meslektaşlarının hizmetlerinden dolayı teşekkür etti ve kendilerine emeklilik hayatlarında mutluluklar diledi.

Whatsapp Image 2024 05 17 At 12.39.49 (1) Gencgazete

Veda yemeğinde konuşan Vergi Dairesi Müdürü Halil Şenver, Nükrettin Yarıcı ve Köksal Koşar'ın yıllardır gösterdikleri özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, “Bu kuruma verdikleri hizmetler ve kattıkları değerler unutulmaz. Emeklilik hayatlarında mutluluklar diliyorum” dedi.

Veda yemeğinde, emekli olan Yarıcı ve Koşar'a çeşitli hediyeler takdim edildi ve kendilerine sağlıklı ve huzurlu bir emeklilik hayatı temennileri iletildi.

Whatsapp Image 2024 05 17 At 12.39.49 (2) Gencgazete

Kaynak: Haber Merkezi