Bursa-Ankara karayolunun İnegöl çıkışında yola çıkan sahipsiz at, sürücülere zor anlar yaşattı. Araçların arasında ilerleyen hayvana müdahale eden bir vatandaş, atı yol kenarına çekerek trafik güvenliğinin yeniden sağlanmasına yardımcı oldu.

Sahipsiz at araçların arasına girdi

Olay, Bursa-Ankara karayolunun İnegöl çıkışında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre sahipsiz bir at, henüz bilinmeyen bir nedenle karayoluna çıkarak seyir halindeki araçların arasında ilerlemeye başladı.

Atı son anda fark eden sürücüler hızlarını düşürürken, yolda kısa süreli tehlike yaşandı.

Genç Gazete İnegöl’de Sahipsiz At Trafiği Tehlikeye Attı! Vatandaş Müdahale Etti (2)Vatandaş aracından inerek müdahale etti

Karayolundaki riski fark eden bir vatandaş, aracını durdurarak ata müdahale etti.

Vatandaş, hayvanı kontrollü şekilde yol kenarına çekerek hem atın zarar görmesini hem de araçların karışabileceği olası bir kazayı önledi.

Atın sahibinin kim olduğu bilinmiyor

Sahipsiz atın Bursa-Ankara karayoluna nereden çıktığı ve sahibinin kim olduğu henüz bilinmiyor.

Sürücüler için tehlike oluşturdu

Yoğun trafik bulunan karayollarına başıboş hayvanların çıkması, hem sürücüler hem de hayvanlar açısından ciddi risk oluşturabiliyor.

Muhabir: İHSAN KURAN