İnegöl'de ailesiyle piknik yaparken kaybolan 2 yaşındaki Suriye uyruklu Muhammed Hamdoni'nin trajik ölümü yürekleri dağladı. Kozluca Mahallesi'nde bulunan Kozluca Deresi kenarında piknik yapan ailesi, küçük Muhammed'in aniden kaybolması üzerine büyük bir arama kurtarma operasyonu başlattı.

Yaklaşık 100 kişilik bir ekip ve dalgıç polislerin yanı sıra jandarma iz takip köpeği 'Zanka' ve çok sayıda arama kurtarma ekibinin katıldığı yoğun çabalar, ne yazık ki acı bir sonuçla neticelendi. Muhammed, olay yerinden yaklaşık 500 metre uzaklıkta, derede cansız bedeniyle bulundu.

Togo Style, ICFF 2024 Fuarında İnegöl'ü Temsil Ediyor Togo Style, ICFF 2024 Fuarında İnegöl'ü Temsil Ediyor

Ailesinin öğle saatlerinde dere kenarına piknik yapmak amacıyla geldiği, anne ve babanın yemek hazırlığı yaptığı sırada Muhammed'in kaybolduğu belirtildi. Durumun fark edilmesi üzerine aile, derhal 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarda bulunarak yardım istedi.

Üç saat süren arama kurtarma çalışmaları sonucu dalgıç polislerin derede bulduğu küçük çocuğun cansız bedeni, yapılan savcılık incelemesinin ardından Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Jandarma ekipleri, yaşanan bu üzücü olayla ilgili soruşturma başlattı.

Muhabir: İHSAN KURAN