Bursa'nın İnegöl ilçesinde, meslek hayatında 40 yılı geride bırakan Bakyapı Hacı Ali Bakgör Ortaokulu Müdürü ve gazetemiz yazarı Orhan Erdoğan, emekliye ayrıldı. Öğrenciler, tecrübeli eğitimci için okuldan evine kadar veda koridoru oluşturdu.
📷 VEDA KORİDORU İLE UĞURLADILAR...#İnegöl'de 40 yıllık eğitim hayatının arından emekliye ayrılan BAKYAPI HACI ALİ BAKGÖR ORTAOKUL Müdürü Orhan Erdoğan'ı öğrencileri evine kadar yaptıkları koridor ile uğurladı.#Emekli #ÖğretmenVeda pic.twitter.com/uZPrLlgHBw
— Genç Gazete (@GazeteGenc) December 31, 2025
Eğitim hayatına 1986 yılında başlayan Orhan Erdoğan'ın emekliliğe ayrılması nedeniyle okulda tören düzenlendi. Duygusal anların yaşandığı vedada Erdoğan, öğrencilerin ve meslektaşlarının alkışları eşliğinde uğurlandı.

"Gök kubbede hoş bir seda bırakabildiysek ne mutlu"
Emeklilik kararıyla ilgili açıklama yapan Orhan Erdoğan, 1986'da başlayan meslek yolculuğunun 2026'nın ilk gününde sona ereceğini belirtti. Erdoğan, geride güzel izler bırakabilmenin önemine değindi.
Erdoğan, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Önemli olan bu 40 yıla yakın meslek hayatında ne yaptığımızdır. Geride eğer güzel şeyler bırakabilirsek, baki kalan kubbede hoş bir seda olabiliriz."

Eğitim camiasına teşekkür etti
İnegöl eğitimine katkı sağlamış olmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Erdoğan, görev süresi boyunca kendisine destek olan tüm öğretmen arkadaşlarına ve eğitim camiasına teşekkürlerini sundu.
Okulundaki hizmetlisinden öğrencisine kadar her kademedeki personeli anan Erdoğan, "Öğrencilerimiz hak etmediğim kadar değer verdiler. Bir taraftan duygusalım, bir taraftan mutluyum" dedi.
Törenin ardından okuldan ayrılan Orhan Erdoğan, tüm eğitim camiasına başarı ve sağlık dileyerek, yeni yılın herkes için hayırlı olması temennisinde bulundu.



