Bursa'nın İnegöl ilçesinde, meslek hayatında 40 yılı geride bırakan Bakyapı Hacı Ali Bakgör Ortaokulu Müdürü ve gazetemiz yazarı Orhan Erdoğan, emekliye ayrıldı. Öğrenciler, tecrübeli eğitimci için okuldan evine kadar veda koridoru oluşturdu.

Eğitim hayatına 1986 yılında başlayan Orhan Erdoğan'ın emekliliğe ayrılması nedeniyle okulda tören düzenlendi. Duygusal anların yaşandığı vedada Erdoğan, öğrencilerin ve meslektaşlarının alkışları eşliğinde uğurlandı.

HAK-İŞ Lideri Arslan Bursa’dan Seslendi! “Türkiye’nin Her Meydanı 1 Mayıs Alanıdır”
HAK-İŞ Lideri Arslan Bursa’dan Seslendi! “Türkiye’nin Her Meydanı 1 Mayıs Alanıdır”
İçeriği Görüntüle

İnegöl'de Orhan Erdoğan Emekli Oldu! Öğrenciler Veda Koridoru İle Uğurladı.. (3)

"Gök kubbede hoş bir seda bırakabildiysek ne mutlu"

Emeklilik kararıyla ilgili açıklama yapan Orhan Erdoğan, 1986'da başlayan meslek yolculuğunun 2026'nın ilk gününde sona ereceğini belirtti. Erdoğan, geride güzel izler bırakabilmenin önemine değindi.

Erdoğan, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Önemli olan bu 40 yıla yakın meslek hayatında ne yaptığımızdır. Geride eğer güzel şeyler bırakabilirsek, baki kalan kubbede hoş bir seda olabiliriz."

İnegöl'de Orhan Erdoğan Emekli Oldu! Öğrenciler Veda Koridoru İle Uğurladı.. (2)

Eğitim camiasına teşekkür etti

İnegöl eğitimine katkı sağlamış olmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Erdoğan, görev süresi boyunca kendisine destek olan tüm öğretmen arkadaşlarına ve eğitim camiasına teşekkürlerini sundu.

Okulundaki hizmetlisinden öğrencisine kadar her kademedeki personeli anan Erdoğan, "Öğrencilerimiz hak etmediğim kadar değer verdiler. Bir taraftan duygusalım, bir taraftan mutluyum" dedi.

Törenin ardından okuldan ayrılan Orhan Erdoğan, tüm eğitim camiasına başarı ve sağlık dileyerek, yeni yılın herkes için hayırlı olması temennisinde bulundu.

Muhabir: Samet Karabacakoğlu