İnegöl İftar Vakti Kaçta? İnegöl’de Bugün Namaz Vakitleri | 18 Mart 2025 Salı İnegöl İftar Vakti Kaçta? İnegöl’de Bugün Namaz Vakitleri | 18 Mart 2025 Salı

İnegöl Sivil Toplum Platformu, öğrencilere yönelik anlamlı bir etkinliğe imza attı. Okullar bölgesinde iki farklı noktada düzenlenen organizasyonda, öğrencilere pilav ve ayran ikram edildi. Dayanışma ve paylaşma duygusunu pekiştirmeyi amaçlayan etkinlik, öğrenciler tarafından büyük ilgi gördü.

İkram etkinliği, Gazze zaferinin hayrına gerçekleştirildi. Platform yetkilileri, bu tür organizasyonların toplum içinde birlik ve beraberliği artırdığını belirtti. Ayrıca, öğrencilere yönelik sosyal etkinliklerin devam edeceği ifade edildi.

Öğrencilere Ikram, İnegöl Etkinlik, Sosyal Dayanışma (2)

İkram noktalarında yoğun bir katılım yaşanırken, öğrenciler etkinlikten duydukları memnuniyeti dile getirdi. İnegöl Sivil Toplum Platformu, ilerleyen dönemlerde de benzer sosyal projelere imza atmaya devam edeceklerini belirtti.

Whatsapp Image 2025 02 10 At 13.24.32

Muhabir: Vedat Baykay