İnegöl'de çetenin faaliyetlerini başlatanın “Hanımağa” lakaplı iş kadını olduğu ortaya çıktı İnegöl'de çetenin faaliyetlerini başlatanın “Hanımağa” lakaplı iş kadını olduğu ortaya çıktı

İnegöl'de NKÇ Hukuk Bürosu açıldı. Açılış törenine İnegöl Kaymakamı Eren Arslan, AK Parti Bursa Milletvekili Ayhan Salman, İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Mustafa Durmuş, İTSO Başkanı Yavuz Uğurdağ, İnegöl Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda davetli katılım gösterdi.

Avukat Nilüfer Kılıç Çetin, açılışta yaptığı konuşmada, hukuk bürosunu, adalet ve hukuk ilkelerine bağlı kalarak, güvenilir ve saygın bir yargı ortamı sağlamak amacıyla kurduklarını belirtti.

Genç Gazete İnegöl'de Nkç Hukuk Bürosu Açıldı!

Ayrıca, toplumdaki çatışmaları ve haksızlıkları gidermede en etkin rolü oynayacaklarını ve tarafların haklarını koruyarak süreçleri yöneteceklerini vurguladı.

Avukatlık mesleğinin toplumda önemli bir yeri olduğuna değinen Nilüfer Kılıç Çetin, hukuk bürosunun, hukukun öngörüsünde uyuşmazlıkların önüne geçilmesine ve adil bir toplumsal düzenin sağlanmasına katkıda bulunacağını ifade etti.

İnegöl'de Nkç Hukuk Bürosu Açıldı!

Açılışta, Nilüfer Kılıç Çetin ayrıca annesi Lale Kılıç, babası Semih Kılıç ve eşi Mustafa Çetin'e teşekkürlerini iletti, desteklerinden ötürü minnettar olduğunu söyledi. Yeni başlangıcında ailesinin ve dostlarının desteği ile daha büyük bir motivasyonla hizmet vereceğini belirtti.

İnegöl'de Nkç Hukuk Bürosu Açıldı! 2

İşte Avukat Nilüfer Kılıç Çetin'in konuşmasının tamamı:

Güvenilir, saygın, adil ve iyi işleyecek bir yargının toplumda ilk ayağı olan avukatlık mesleğini icra etmek niyetiyle hukuk büromuzu açıyoruz. 
Avukatlık, toplumdaki çatışmaları ve haksızlıkları gidermede tarafların başvuracağı en yakın merciidir. 
tarafların menfaat ve itminanlarını gözeterek sürecin en doğru ve etkin biçimde yönetilmesi ve neticeye erdirilmesi değerli meslektaşlarımla  arzumuz ve görevimizdir. 
Başkaca bir görevimiz ise hukukun öngörüsünde uyuşmazlıkların çıkmasına sebebiyet vermeyecek şekilde toplumsal, ticari ve idari ilişkilerin sağlanmasıdır. Böyle bir yöntem izlenmesinin huzurlu ve adil bir ortamın oluşmasına katkısı herkesçe kabul edilecektir. 

Layığıyla yapılan her işin neticesinde teveccüh görmesi kaçınılmazdır. Bizlerin de yeni işimiz vesilesiyle hukuk ve adalet adına layığıyla işler yapmayı temenni eder, saygılarımı sunarım. 

Günün bu saatinde tatilin ertesinde vakit ayırdığınız için minnettarım. Varlığınız bu girişimde beni çokça cesaretlendirdi.

Tüm bu süreçte desteklerini gördüğüm sevgili ebeveynlerin Semih ve Lale kılıç değerli Eşim Mustafa Çetin’e ve tüm aile bireylerinle dostlarıma teşekkür ederim.

Av. Nilüfer KILIÇ ÇETİN

Kaynak: Haber Merkezi