İnegöl’ün Mahmudiye Mahallesi’nde, Şükrü Naili Paşa Okulu önünde BUSKİ tarafından yapılan kazı çalışmalarının ardından yol üzerinde oluşan çukurlar, güzergahı kullanan sürücüler için risk oluşturmaya başladı. Kazı sonrası uzun süredir onarım yapılmaması nedeniyle derinliği dikkat çeken çukurlar, trafikte aksamalara da yol açıyor.

Sürücüler, çukurlardan kaçarken manevra yapmak zorunda kaldıklarını ve özellikle akşam saatlerinde görüşün azalmasıyla tehlikenin arttığını dile getiriyor. Araçlarda hasar oluşma riskinin yükseldiğini belirten vatandaşlar, bu durumun hem güvenliği hem de trafik akışını olumsuz etkilediğini ifade ediyor.
Bölge sakinleri, kazı çalışmalarının ardından yolun uzun süredir tamamlanmadığını söyleyerek yetkililere çağrıda bulundu. Çukurların araçlarda arızalara yol açtığını vurgulayan mahalle halkı, asfalt çalışmasının bir an önce yapılarak yolun eski konforuna kavuşmasını istiyor.



