Bursa’nın İnegöl ilçesi kırsalında kurulan fotokapan, bölgedeki yaban hayatını gözler önüne serdi. Yaklaşık bir hafta boyunca kayıt yapan kameraya ayı ve 2 yavrusu, 2 kızıl geyik ile yaban domuzu yansıdı.
Bursa’nın İnegöl ilçesinde kırsal alana kurulan fotokapan, farklı yaban hayvanlarını görüntüledi.
İnegöl’de mobilya fabrikası sahibi iş insanı Haluk Özbek, ilçenin kırsal Tüfekçikonak Mahallesi’ndeki tarlasına fotokapan yerleştirdi.
Bir hafta boyunca kayıt yaptı
Yaklaşık bir hafta boyunca bölgedeki hareketliliği kaydeden fotokapana gündüz ve gece saatlerinde çeşitli yaban hayvanları yansıdı.
Görüntülerde ayı ve 2 yavrusu, 2 kızıl geyik ile yaban domuzu yer aldı.
Özellikle yavrularıyla birlikte bölgede dolaşan ayının görüntüleri dikkat çekti.
İnegöl’ün yaban hayatını gözler önüne serdi
Fotokapan kayıtlarında hayvanların tarlanın çevresinden geçişleri saniye saniye görüntülendi. Farklı saatlerde kaydedilen görüntüler, bölgedeki doğal yaşamın hareketliliğini ortaya koydu.
Haluk Özbek’in sosyal medya hesabından da paylaştığı görüntüler, İnegöl’ün kırsal bölgelerindeki zengin yaban hayatını gözler önüne serdi.





