İnegöl'ün farklı noktalarında denetim yapan Vali Canbolat'a Kaymakam Şükrü Görücü ile Belediye Başkanı Alper Taban da eşlik etti.



İş yerleri ile vatandaşların yoğun olarak bulunduğu yerlerde denetim yapan Canbolat, hem işletmecileri hem de vatandaşları kurallara uymaları konusunda uyardı. Kurallara uymayan vatandaşlara cezai işlem uygulandı.



VAKALAR ARTIYOR


Denetleme sonrası konuşan Vali Canbolat şunları söyledi; "İlimizde malesef vaka sayısı artıyor. Sadece yasak ve kurallarla bunu çözmemiz mümkün değil. Vatandaşın sağduyulu ve titiz davranması gerekiyor. Bu sadece kamunun değil toplumsal görevdir"


İNEGÖL'DE FARKINDALIK VAR

Kırmızı et üretiminde artış! Kırmızı et üretiminde artış!


"İnegöl'de bir farkındalık ve duyarlılık gördüm. Kaymakamımız ve belediye başkanımıza teşekkür ediyorum. Daha fazla duyarlı olmalıyız. Düğünlerle ilgili yasakları biliyorsunuz. En fazla vaka bulaşması taziye, düğün ve cemiyetlerde görülüyor. Cemiyeti yada taziyesi olan vatandaşlarımız kurallara uysun. Mutlu günümüzü paylaşırken insanları hasta hale getirmeyelim. Herkesten fedakarlık ve titizlik bekliyoruz. İlimizde güç birliği ile bu hastalı en alt seviyeye indirme konusunda çaba sarf edeceğiz."