İnegöl'de Cumartesi gecesi başlayan ve etkisini artırarak devam eden şiddetli fırtına, yaşamı olumsuz yönde etkilemeye devam ediyor.

Fırtına nedeniyle birçok iş yeri ve evin çatısı zarar gördü. İnegöl Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan bir mobilya fabrikasının çatısının uçması ise büyük bir tehlike yarattı.

fabrika çatısı (2)

Bursa-İnegöl istikameti trafiğe kapalı, yolda olanlar dikkat! Bursa-İnegöl istikameti trafiğe kapalı, yolda olanlar dikkat!

Fabrika Çatısının Uçtuğu An

Şiddetli fırtına sırasında, fabrikanın çatısının uçması sonucu, gece bekçisi başından hafif şekilde yaralandı. Olay yerine hızla intikal eden 112 Acil Servis ekipleri, yaralı bekçiye ilk müdahaleyi olay yerinde gerçekleştirdi. 

fabrika çatısı (3)

fabrika çatısı (4)

Fırtınanın Diğer Zararları

Bölgede etkili olan fırtına, sadece fabrika çatısını uçurmakla kalmadı; birçok ağacın devrilmesine ve elektrik hatlarının zarar görmesine de sebep oldu. İnegöl Belediyesi, hasar tespit çalışmalarını hızlandırdı ve acil durum ekiplerini sahada aktif hale getirdi.

fabrika çatısı (5)

Fırtınanın etkisiyle yaşanan bu felaketin ardından, yetkililer vatandaşları dikkatli olmaları konusunda uyardı ve tedbirlerin alınması gerektiğini belirtti.

fabrika çatısı (6)

Editör: AYHAN BAYRAKTAR