İnegöl'de elindeki kanama nedeniyle kendisine zarar verdiği ihbar edilen bir kişi, emniyet ve sağlık ekiplerinin müdahalesiyle hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.
Olay, Burhaniye Mahallesi Edirne Caddesi üzerinde bulunan stadyum çevresinde meydana geldi. Bir kişinin elinin kanlar içinde olduğunu fark eden çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye 112 Acil Servis ve polis ekipleri sevk edildi.
Sağlık ekiplerince olay yerinde ilk müdahalesi yapılan şahıs, ambulansla hastaneye götürüldü. Burada yapılan incelemelerde, elindeki yaranın daha önceden oluştuğu ve eski yarasının yeniden açılması sonucu kanama meydana geldiği belirlendi.
Olayın adli bir vaka olmadığı belirlendi
Polis ekiplerince yapılan kimlik sorgusunda, şahsın İnegöl nüfusuna kayıtlı olmadığı ve Yenişehir ilçesinden geldiği saptandı. Psikolojik sorunları olduğu öğrenilen şahsın durumunun adli bir nitelik taşımadığı bildirildi.
Hastanede elindeki yaraya yönelik gerekli tıbbi tedavisi tamamlanan kişi, işlemlerinin ardından taburcu edildi. Olayla ilgili ekiplerin incelemesi sona erdi.




