İnegöl’de 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında heykel meydanında düzenlenen çelenk sunma töreni büyük katılımla gerçekleşti. Törene İnegöl Kaymakamı Eren Arslan, Belediye Başkanı Alper Taban, Cumhuriyet Başsavcısı Veli Ecir ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile Başladı
Heykel meydanında gerçekleşen tören, 1 dakikalık saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Daha sonra İnegöl Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü adına Müdür Yusuf Şevki Yücel tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk sunuldu.
Törene, İnegöl Kaymakamı Eren Arslan, Belediye Başkanı Alper Taban, Cumhuriyet Başsavcısı Veli Ecir, İnegöl Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Yusuf Şevki Yücel, İlçe Jandarma Komutanı Harun Nazlı, İlçe Emniyet Müdürü Okan Şen, İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Zengin, siyasi parti başkan ve temsilcileri, STK başkan ve yöneticileri, muhtarlar, gaziler, öğrenciler ve vatandaşlar katılım sağladı.






