İnegöl Müteahhitler Derneği (İMDER), İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası'nın (İTSO) yeni seçilen yönetimine ziyarette bulundu. İTSO Başkanı Nedim İncebay ve yönetimiyle gerçekleştirilen görüşmede inşaat sektörünün ekonomik sorunları, oda yönetimindeki temsili ve yeni dönemden beklentiler ele alındı. Dernek yönetimi, sektörle ilgili hazırladığı 7 maddelik öneriyi İncebay'a iletti.
Ziyarete İMDER yönetiminin yanı sıra dernek üyesi olup İTSO seçimleri sonucunda çeşitli görevler üstlenen isimler de katıldı.
İMDER'den İTSO yönetimine 7 maddelik öneri
İnegöl Müteahhitler Derneği tarafından yapılan açıklamada, inşaat sektörünün İTSO bünyesindeki meslek komitelerinde üye sayısı bakımından ikinci sırada bulunduğu belirtildi.
Sektörün oda yönetiminde farklı kademelerde temsil edilmesinin önemine dikkat çekilen açıklamada, İTSO Meclis Başkanlığı görevini inşaat sektöründen Caner Ergül'ün yürütmesinden duyulan memnuniyet dile getirildi.
Görüşmede sektörün sorunlarına ve beklentilerine ilişkin hazırlanan 7 maddelik öneri de İTSO Başkanı Nedim İncebay'a sunuldu.
İMDER'in açıklamasına göre İncebay, önerilerle ilgileneceklerini ve ilgili süreçlerin meslek komiteleri üzerinden yürütüleceğini ifade etti.
İnegöl iş dünyasının ekonomik sorunları görüşüldü
Ziyarette İnegöl'deki iş dünyasının içinde bulunduğu ekonomik koşullar da değerlendirildi.
İMDER yönetimi, farklı sektörlerin ekonomik daralmadan etkilendiğini belirterek yaşanan sıkıntıların ortak çalışma ve iş birliğiyle aşılabileceğine yönelik görüşlerini paylaştı.
Dernek, İnegöl iş dünyasında faaliyet gösteren köklü bir sivil toplum kuruluşu olarak yeni dönemde İTSO yönetimine destek vermeye hazır olduğunu bildirdi.
Görüşmede inşaat sektörünün kent ekonomisindeki yeri ve iş dünyasının farklı kesimleri arasında kurulacak iş birliğinin önemi üzerinde duruldu.
Nedim İncebay'ın projeleri takip edilecek
İMDER yönetimi, İTSO Başkanı Nedim İncebay'ı ve yeni yönetim kurulunu tebrik ederek görevlerinde başarılar diledi.
Dernek tarafından yapılan açıklamada, İncebay'ın seçim sürecinde açıkladığı vaatlerin ve projelerin takip edileceği belirtildi.
İMDER, İncebay'ın iki dönemlik bir yönetim hedefiyle yola çıkmasını olumlu değerlendirdiğini ifade etti.
Açıklamada, yönetim görevlerinde değişimin yeni bir bakış açısı kazandırabileceği yönündeki görüşler paylaşılırken ikinci döneme ilişkin değerlendirmenin ise ilk dönemde verilen sözlerin yerine getirilmesine bağlı olacağı vurgulandı.
İTSO Başkanı İncebay: Burası icraat makamı
İMDER'in aktardığına göre İTSO Başkanı Nedim İncebay, ziyarette inşaat sektörünün İnegöl açısından önemli bir yere sahip olduğunu belirtti.
Derneğin sunduğu önerilerin ilgili meslek komiteleri aracılığıyla değerlendirileceğini ifade eden İncebay, sivil toplum kuruluşlarıyla sürekli iletişim ve istişare içerisinde olacaklarını söyledi.
İnegöl Müteahhitler Derneği'nin kentte önemli bir sivil toplum kuruluşu olduğunu dile getiren İncebay, oda yönetiminin iş dünyasına ve şehre katkı sağlamak amacıyla görev üstlendiğini vurguladı.
İncebay, İTSO'nun bir icraat makamı olduğunu belirterek yönetim olarak iş insanları ve İnegöl için gece gündüz çalışacaklarını ifade etti.
İMDER'den yeni yönetime destek mesajı
İnegöl Müteahhitler Derneği, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada İTSO'nun yeni yönetimiyle iş birliğine açık olduğunu yineledi.
Dernek yönetimi, sektörel sorunların çözümü için meslek komiteleri ve oda yönetimiyle birlikte çalışmaya hazır olduklarını belirtti.
İTSO Başkanı Nedim İncebay ve yönetimine yeni dönem çalışmalarında başarılar dilenen açıklamada, ziyaret sırasındaki kabulleri dolayısıyla teşekkür edildi.







