Haberimiz Genç Gazete Arşivinden

Tarih: 09 Aralık 2008

O tarihte Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) İnegöl Şubesi’nde yeni yönetim göreve başlar.

İşte arşivden haberimiz!

İnegöl Müsi̇ad’da Güleç Dönemi Başladı Arşiv 2008 Gençgazete (8)

MÜSİAD’da Güleç dönemi

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) İnegöl Şubesi’nde 2008 yılına yeni yönetimle girildi. Şubenin 11. Olağan Genel Kurulu’nda, mevcut Başkan Adnan Koşarer’in yeniden aday olmamasının ardından tek listeyle seçime gidildi. Genel kurula katılan üyelerin tamamının oyunu alan Ahmet Güleç, MÜSİAD İnegöl Şubesi’nin yeni başkanı oldu. Yeni yönetim kurulunda Gençgazete Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Şen de yer aldı.

İnegöl Müsi̇ad’da Güleç Dönemi Başladı Arşiv 2008 Gençgazete (14)

MÜSİAD İnegöl’de yeni dönem

MÜSİAD İnegöl Şubesi 11. Olağan Genel Kurulu, önceki akşam derneğin toplantı salonunda gerçekleştirildi. İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın da katıldığı genel kurulda yönetim değişikliğine gidildi.

Adnan Koşarer’in yeniden aday olmadığı genel kurulda seçimlere tek listeyle girildi. Üyelerin tamamının desteğini alan listeyle birlikte MÜSİAD İnegöl Şubesi’nde Güleç dönemi başladı.

İnegöl Müsi̇ad’da Güleç Dönemi Başladı Arşiv 2008 Gençgazete (13)

Koşarer bir yıllık çalışmalarını anlattı

Genel kurul öncesinde üyelere hitap eden Adnan Koşarer, MÜSİAD’ın gönül vermiş insanlardan oluşan ve kamu yararına çalışan bir sivil toplum örgütü olduğunun unutulmaması gerektiğini belirtti.

“Görevi devir aldığımız 2007 yılı Ocak ayından bu güne kadar ben ve yönetim kurulu arkadaşlarım bu düşünce ve siz değerli üyelerimizin destekleri ile İnegöl MÜSİAD şubesini gerek yurt içi toplantılarında, gerekse İnegöl’de en iyi şekilde temsil etmeye çalıştık.”

Koşarer, bir yıllık görev süresi içerisinde üyelerin, ortaklarının ve personellerinin bilgilendirilmesine yönelik çeşitli çalışmalar yaptıklarını ifade etti. Yeni üye kayıtlarıyla MÜSİAD’a canlılık ve çeşitlilik kazandırdıklarını belirten Koşarer, yıl içerisinde sektör kurullarının oluşturulduğunu kaydetti.

İnegöl Müsi̇ad’da Güleç Dönemi Başladı Arşiv 2008 Gençgazete (11)

Sektör kurulları oluşturuldu

Sektör kurullarının belirli günlerde toplantılar yaptığını anlatan Koşarer, bu toplantılarda üyelere daha iyi nasıl hizmet verilebileceği konusunda çalışmalar gerçekleştirildiğini söyledi.

Koşarer, yürütülen çalışmaların 2008 yılı içerisinde yeni yönetim kuruluyla daha etkin biçimde devam etmesini beklediklerini ifade etti.

İnegöl Müsi̇ad’da Güleç Dönemi Başladı Arşiv 2008 Gençgazete (6)

Genç MÜSİAD’a teşekkür etti

Adnan Koşarer konuşmasında MÜSİAD İnegöl Şubesi bünyesinde faaliyet gösteren Genç MÜSİAD üyelerine de ayrı bir parantez açtı.

“Bu arada şubemizin bünyesinde bulunan Genç MÜSİAD’lı kardeşlerime de yapmış oldukları çalışmaları sebebiyle teşekkürlerimi arz ediyor ve bundan sonraki çalışmalarında başarılarının devamını diliyorum.”

İnegöl Müsi̇ad’da Güleç Dönemi Başladı Arşiv 2008 Gençgazete (1)

“Her yeni yönetim yeni bir heyecan getiriyor”

Her yeni yönetim kurulunun iş başına geldiğinde yeni bir heyecan, yeni bir dinamizm ve çalışma arzusuyla hareket ettiğini belirten Koşarer, 14 yıllık MÜSİAD üyeliği ve yönetim kurulu başkanlığı dönemindeki tecrübelerine dikkat çekti.

“14 yıllık MÜSİAD üyeliğimde ve yönetim kurulu başkanlığım sırasında gördüm, işte bu duygu ve düşünce ile yönetim kurulu başkanlığını az sonra sizlerin oyları ile belirlenecek yeni yönetim kuruluna devrediyor, birlikte çalıştığım yönetim kurulu arkadaşlarıma ayrıca teşekkür ediyor, yeni yönetim kuruluna başarılar diliyorum.”

İnegöl Müsi̇ad’da Güleç Dönemi Başladı Arşiv 2008 Gençgazete (3)

2008 çalışma programı kabul edildi

Genel kurulda 2007 yılı faaliyet raporları, gelir-gider bütçesi ve denetleme kurulu raporları okunarak üyelerin bilgisine sunuldu.

Ardından 2008 yılı çalışma programı ile tahmini bütçe görüşüldü. Çalışma programı ve tahmini bütçe oy birliğiyle kabul edildi.

İnegöl Müsi̇ad’da Güleç Dönemi Başladı Arşiv 2008 Gençgazete (4)

Seçime tek listeyle gidildi

Yönetim ve denetleme kurulu seçimlerine tek listeyle gidilirken, liste genel kurula katılan üyelerin tamamının oyunu aldı.

Yeni yönetim listesinde Ahmet Güleç, Ayhan Salman, Ercan Efe, Orhan Aracıkan, Ali Uslu, Aziz Ortakçı, Ömer Şen, Haluk Özbek, Harun Erdal ve Harun Kurulmaz yer aldı.

İnegöl Müsi̇ad’da Güleç Dönemi Başladı Arşiv 2008 Gençgazete (7)

Gençgazete’den Ömer Şen de yönetimde

MÜSİAD İnegöl Şubesi’nin yeni yönetim kurulunda Gençgazete Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Şen de görev aldı. Genel kurulun tamamlanmasıyla birlikte MÜSİAD İnegöl Şubesi’nde yeni yönetim dönemi resmen başlamış oldu.

ARŞİVDEN HABER TARİH: 09.12.2008

İnegöl Müsi̇ad’da Güleç Dönemi Başladı Arşiv 2008 Gençgazete (10)

İnanç haberleri için TIKLAYINIZ!

Astroloji ve Rüya haberleri için TIKLAYINIZ!

Kadın Aile haberleri için TIKLAYINIZ!

Kültür Sanat haberleri için TIKLAYINIZ!

Kaynak: Haber Merkezi